Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Keni diçka për t'i thënë dikujt?

Ou? Per ekzekutim esht kjo?
Ja te pyesim Zanen se ajo i njef
ajo njef keto :p

plush_leg_cuffs__48928.png

Njerëzit në forum sado që kanë punë të mira sërish ankohen se punojnë. Nuk ndryshojnë fare nga ata që kanë punë krahu, dhe ata ankohen se punojnë.
Ne te forumit jemi te gjith milionera m shoku.
Futemi ne forum ngaqe nuk shtyhet shume ketu ne Copacabana

Nuk doja te nderhy , por me ler te them qe sdo te thot se dikush ka ekonomi te mire dhe ka cdo gje perfekt. Dhe ato kan problemet e tyre si cdo person , e fundit besoj se dhe ata iher e diku skan qen ketu ku jan sot por duke luftu kan arritu te sistemojn ekonomin e tyre .
Sic eshte dhe shprehja mos gjyko librin nga kapaku 🤗
Janë disa që kam parë unë dhe janë me ekonomi të mirë në forum, por sërish kanë ankesa.

Nuk doja te nderhy , por me ler te them qe sdo te thot se dikush ka ekonomi te mire dhe ka cdo gje perfekt. Dhe ato kan problemet e tyre si cdo person , e fundit besoj se dhe ata iher e diku skan qen ketu ku jan sot por duke luftu kan arritu te sistemojn ekonomin e tyre .
Sic eshte dhe shprehja mos gjyko librin nga kapaku 🤗
Luftu, grabitur..., cdo rast duhet gjykuar me vete.

Back