• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Keni diçka për t'i thënë dikujt?

@Mia@
Kur isha ne Colorado mu kujtove per shkak te Vermont. Beja krahasim me Vermont, ndaj mu kujtove se kishe shprehur deshire te vizitoje Vermont.
E vizitove Vermont?

Beje mbar dhe ik. Ti nuk je larg. Une kam qen ne cdo stin.
Une per dy jav pershkrova shume shtete, deri ne TX, Arizona Grand Canyon etj, etj.
E ben kollaj ti se s’ke angazhime te tjera . Vet Zot, vet shkop. 😁Por e pranoj we e kam lene dhe vet pasdore. Nuk kam dashur te iki, por kam ndryshuar mendim se ma kane treguar natyren shume te bukur. :)

E ben kollaj ti se s’ke angazhime te tjera . Vet Zot, vet shkop. 😁Por e pranoj we e kam lene dhe vet pasdore. Nuk kam dashur te iki, por kam ndryshuar mendim se ma kane treguar natyren shume te bukur. :)
Po, kam avantazh, por per ty qe je aq afer eshte neglizhimi tend, flas per Vermont. Malet e Colorados me pelqyen me shume se te Vermont.

@Mia@
Ke be kamping ne pyje? Une shof edhe familje edhe ne se i ke femit e vegjel. Ja vlen ne parqe shteterore. Ka banja te mira, ka qe ben dush. Ka qe lan pjatat se do hash jasht ne pyll. Une do ik dy net kete fund jave.
Ik me gjithe familje.

Shume gjera do doja ti thoja..e di qe ja kam bere jeten maloré...por ke qene i vetmi qe kurre nuk hoqe dore nga une..jemi share.jemi urryer..jemi zene e grricur..dhe prap nuk hoqe dore...
Sme besohet qe sot mbushe aq . Ste imagjinoj dot ..shifra qe mbushe sot me fut friken,por ja qe jeta vazhdon..
Gezuar ditelindjen..pac jete te gjate e te shendetshem

Last edited:
Zane cesht kjo foto profili qe ke ven ?
Paske dal ne ballkon per te flladitur oqet
Po po … Marshalla i kemi shyqyr .
Do te na i kruash nje cik .. meqe te paska kapur edhe meraku i koqeve te mia ? lol

Back