Bradland
V.I.P
- Anëtar
- Apr 25, 2024
- Postime
- 35,049
- Pikët
- 113
Mos i trego qe te thashe une qe Elsa i dha duart , mire?Kemben thyfsh jarebi heee
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mos i trego qe te thashe une qe Elsa i dha duart , mire?Kemben thyfsh jarebi heee
Sa intuite te forte ke.@Mandi kane sulmu rilindasit forumin qe eshte bere kaq i avashte ?
E kot per muhabet , para nje viti e gjysem e kam pasur te dobet ...ehh jeta...Sa intuite te forte ke.
Te ka stervitur forumi.E kot per muhabet , para nje viti e gjysem e kam pasur te dobet ...ehh jeta...
Shkemb Graniti me ka bereTe ka stervitur forumi.
Ta mendojnë dy herë para se të na sulmojnë herë tjetër.Shkemb Graniti me ka bere![]()
Sa te kem ty une as mos te mendohen fareTa mendojnë dy herë para se të na sulmojnë herë tjetër.
Ja kështu.
Me kete koment po me dukeni si adrese Facebooku familjar. Sanije Festim Musta.Ta mendojnë dy herë para se të na sulmojnë herë tjetër.
Ja kështu.
Nuk bie pre e provokimeve të ziliqarëve unë.Me kete koment po me dukeni si adrese Facebooku familjar. Sanije Festim Musta.
Nuk provokoj une e nuk jam as ziliqar. Ishte konstatim.Nuk bie pre e provokimeve të ziliqarëve unë.
Konstatim i përgjithshëm ishte dhe i imi.Nuk provokoj une e nuk jam as ziliqar. Ishte konstatim.
Rri se jemi rehat aty ku jemiKonstatim i përgjithshëm ishte dhe i imi.
Bradland do e blejmë një facebook familjar?
Shiko te pastrosh shfletusin, serveri eshte ok, vetem dje patem ca luhatje.@Mandi kane sulmu rilindasit forumin qe eshte bere kaq i avashte ?
Ok rrofsh broShiko te pastrosh shfletusin, serveri eshte ok, vetem dje patem ca luhatje.
Ze qi neja sdi as me shkru as me nemeru por prap u be deputete. Mesazhi pa shkolle behesh mbret behesh pashaZegjineja e ka marr shkollën me djersë, apo ka falsifikuar notat ? Se kishte vetëm dhjeta në list notash.
Ti rroj partia se të jet për të hëhë.Ze qi neja sdi as me shkru as me nemeru por prap u be deputete. Mesazhi pa shkolle behesh mbret behesh pasha