Petrit Kola
PERANDOR
- Anëtar
- Jun 24, 2021
- Postime
- 65,590
- Pikët
- 113
Shtazo-demokracia , @Prudence ne cirko-koloniZe qi neja sdi as me shkru as me nemeru por prap u be deputete. Mesazhi pa shkolle behesh mbret behesh pasha
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Shtazo-demokracia , @Prudence ne cirko-koloniZe qi neja sdi as me shkru as me nemeru por prap u be deputete. Mesazhi pa shkolle behesh mbret behesh pasha
Hi Zana! U lodhe sot?@edlin po te bej tag ty .. se @Venom i e ka humbur me kohe dhe nuk ka hoqur dore asnjehere nga masteri i tij .. Sali Aga gomari . lol
Hap syte dhe lexo mire .. se po dalin sheshit tani : p
![]()
Amid widespread protests, Albanian island project sparks fake claims
The heated controversy surrounding the multi-billion-euro property development project across various Albanian beauty spots has triggered a stream of misleading online claims. #TheCubewww.euronews.com
Jo fare … po shijoj kohen e lire .Hi Zana! U lodhe sot?
Shyqyr. Do e heqi populli ate.Jo fare … po shijoj kohen e lire .
E hoqe Edin akoma ti ?
Po nuk dha doreheqjen vete … populli nuk e heq dot . lolShyqyr. Do e heqi populli ate.
Perse nuk kthehesh te jetosh ketu e te shijosh gjithe keto te mira qe po i ben Rama vendit? LolPo nuk dha doreheqjen vete … populli nuk e heq dot . lol
Nuk jam rritur andej .. as pashaporte nuk kam akoma kshuqe teknikisht I bien qe te vijme ne “ turistet “ dhe te ju marrin edhe pasurite e medhaja … me shkurre dhe barishte. lolPerse nuk kthehesh te jetosh ketu e te shijosh gjithe keto te mira qe po i ben Rama vendit? Lol
Ti bej une dokumentat free pa merak. LolNuk jam rritur andej .. as pashaporte nuk kam akoma kshuqe teknikisht I bien qe te vijme ne “ turistet “ dhe te ju marrin edhe pasurite e medhaja … me shkurre dhe barishte. lol
Dokumentat greke ?Ti bej une dokumentat free pa merak. Lol
Vetem shqiptare kam une. Per greke nuk te ndihmoj dot.Dokumentat greke ?
Jo nuk I dua per momentin rrofsh … jam mire me k’te qe jam , te pakten kshu I kam edhe duart e pastra . lol
Vetem shqiptare kam une. Per greke nuk te ndihmoj dot.
Perse nuk kthehesh te jetosh ketu e te shijosh gjithe keto te mira qe po i ben Rama vendit? Lol
Gënjejnë si derr@edlin po te bej tag ty .. se @Venom i e ka humbur me kohe dhe nuk ka hoqur dore asnjehere nga masteri i tij .. Sali Aga gomari . lol
Hap syte dhe lexo mire .. se po dalin sheshit tani : p
![]()
Amid widespread protests, Albanian island project sparks fake claims
The heated controversy surrounding the multi-billion-euro property development project across various Albanian beauty spots has triggered a stream of misleading online claims. #TheCubewww.euronews.com
Rinia andej nuk luaj Asnje rol … shumicen I ke o ne tik tok o ne Dubai o neper shtepia bari .. o pa nje kacidhe ne xhep dhe bejne edhe eskortin lart e poshte .Gënjejnë si derr
Kryeministri tha se nuk ka projekt.
Shpifin.
Zana .. lëri llogjet, idhullit tat i ka hik petlla ...
I ka dalë gjithë rinia në rrugë kundra
Nuk e di në ça ambientesh i gjen ti këta.. po në ambientet që njoh unë, u del kurrizi në punë dhe vazhdojnë edhe studimetRinia andej nuk luaj Asnje rol … shumicen I ke o ne tik tok o ne Dubai o neper shtepia bari .. o pa nje kacidhe ne xhep dhe bejne edhe eskortin lart e poshte .
Kshuqe nuk eshte qe kam ndonje simpati ne k’te rast … apo duhet qe te shqetesohemi sepse eshte nje rini qe vetem han buken kot . lol
Te jete nje rini e punes dhe ndertimit edhe do te isha dakort … Por nje rini e rrugeve no thank you .
Rri o Edlin …. Se ti mbase flet per djemte e tu dhe k’to jane edhe shume ne rregull , por ato andej jane nje pjese shume e vogel qe thyejne kurrizin .Nuk e di në ça ambientesh i gjen ti këta.. po në ambientet që njoh unë, u del kurrizi në punë dhe vazhdojnë edhe studimet
Nuk e njeh mirë vendin tëndRri o Edlin …. Se ti mbase flet per djemte e tu dhe k’to jane edhe shume ne rregull , por ato andej jane nje pjese shume e vogel qe thyejne kurrizin .