• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Keni diçka për t'i thënë dikujt?

@edlin po te bej tag ty .. se @Venom i e ka humbur me kohe dhe nuk ka hoqur dore asnjehere nga masteri i tij .. Sali Aga gomari . lol

Hap syte dhe lexo mire .. se po dalin sheshit tani : p

@edlin po te bej tag ty .. se @Venom i e ka humbur me kohe dhe nuk ka hoqur dore asnjehere nga masteri i tij .. Sali Aga gomari . lol

Hi Zana! U lodhe sot?

Perse nuk kthehesh te jetosh ketu e te shijosh gjithe keto te mira qe po i ben Rama vendit? Lol
Nuk jam rritur andej .. as pashaporte nuk kam akoma kshuqe teknikisht I bien qe te vijme ne “ turistet “ dhe te ju marrin edhe pasurite e medhaja … me shkurre dhe barishte. lol

Gënjejnë si derr
Kryeministri tha se nuk ka projekt.
Shpifin.

Zana .. lëri llogjet, idhullit tat i ka hik petlla ...
I ka dalë gjithë rinia në rrugë kundra

Gënjejnë si derr
Kryeministri tha se nuk ka projekt.
Shpifin.

Zana .. lëri llogjet, idhullit tat i ka hik petlla ...
I ka dalë gjithë rinia në rrugë kundra
Rinia andej nuk luaj Asnje rol … shumicen I ke o ne tik tok o ne Dubai o neper shtepia bari .. o pa nje kacidhe ne xhep dhe bejne edhe eskortin lart e poshte .

Kshuqe nuk eshte qe kam ndonje simpati ne k’te rast … apo duhet qe te shqetesohemi sepse eshte nje rini qe vetem han buken kot . lol

Te jete nje rini e punes dhe ndertimit edhe do te isha dakort … Por nje rini e rrugeve no thank you .

Rinia andej nuk luaj Asnje rol … shumicen I ke o ne tik tok o ne Dubai o neper shtepia bari .. o pa nje kacidhe ne xhep dhe bejne edhe eskortin lart e poshte .

Kshuqe nuk eshte qe kam ndonje simpati ne k’te rast … apo duhet qe te shqetesohemi sepse eshte nje rini qe vetem han buken kot . lol

Te jete nje rini e punes dhe ndertimit edhe do te isha dakort … Por nje rini e rrugeve no thank you .
Nuk e di në ça ambientesh i gjen ti këta.. po në ambientet që njoh unë, u del kurrizi në punë dhe vazhdojnë edhe studimet

Nuk e di në ça ambientesh i gjen ti këta.. po në ambientet që njoh unë, u del kurrizi në punë dhe vazhdojnë edhe studimet
Rri o Edlin …. Se ti mbase flet per djemte e tu dhe k’to jane edhe shume ne rregull , por ato andej jane nje pjese shume e vogel qe thyejne kurrizin .

Back