Zana
🇦🇱 Georgius Castriota 🇦🇱
- Anëtar
- Oct 21, 2013
- Postime
- 80,724
- Pikët
- 113
E njoh e njoh se erdhen vershuan dhe e qelben edhe k’tej … por ju keni memorie te vogel .Nuk e njeh mirë vendin tënd
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E njoh e njoh se erdhen vershuan dhe e qelben edhe k’tej … por ju keni memorie te vogel .Nuk e njeh mirë vendin tënd
Beje mbar dhe ik. Ti nuk je larg. Une kam qen ne cdo stin.….
Jo akoma por them te iki nje fundjave kete vere nese do behem mbare..![]()
E ben kollaj ti se s’ke angazhime te tjera . Vet Zot, vet shkop.Beje mbar dhe ik. Ti nuk je larg. Une kam qen ne cdo stin.
Une per dy jav pershkrova shume shtete, deri ne TX, Arizona Grand Canyon etj, etj.
Po, kam avantazh, por per ty qe je aq afer eshte neglizhimi tend, flas per Vermont. Malet e Colorados me pelqyen me shume se te Vermont.E ben kollaj ti se s’ke angazhime te tjera . Vet Zot, vet shkop.Por e pranoj we e kam lene dhe vet pasdore. Nuk kam dashur te iki, por kam ndryshuar mendim se ma kane treguar natyren shume te bukur.
![]()
Ne cilin shtet banon ti @Petrit Kola ?Po, kam avantazh, por per ty qe je aq afer eshte neglizhimi tend, flas per Vermont. Malet e Colorados me pelqyen me shume se te Vermont.
Jo. Kam te njohur qe vene shpesh por s’eshte per mua.@Mia@
Ke be kamping ne pyje? Une shof edhe familje edhe ne se i ke femit e vegjel. Ja vlen ne parqe shteterore. Ka banja te mira, ka qe ben dush. Ka qe lan pjatat se do hash jasht ne pyll. Une do ik dy net kete fund jave.
Ik me gjithe familje.
Në Iran..ky i ka organizuar protestat.Ne cilin shtet banon ti @Petrit Kola ?
PANe cilin shtet banon ti @Petrit Kola ?
Eshte ne komisariat,e zunen tu ik me vrap pasi nezi fitilin
Zane cesht kjo foto profili qe ke ven ?E njoh e njoh se erdhen vershuan dhe e qelben edhe k’tej … por ju keni memorie te vogel .
Nuk e shikoj dot profilin e saj por pershkrimi yt me beri te qesh.Zane cesht kjo foto profili qe ke ven ?
Paske dal ne ballkon per te flladitur oqet
Po po … Marshalla i kemi shyqyr .Zane cesht kjo foto profili qe ke ven ?
Paske dal ne ballkon per te flladitur oqet