Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ka drejtor por ka edhe drejtor gjeneral, keshtu qe !
Me kam vendosur nuk vjedh me pak se 10 milionë.Ka drejtor por ka edhe drejtor gjeneral, keshtu qe !
Epo mire me shendet e mos lejo te behesh ''hajdut i voge'' se te kap ligji , respekto ligjin me vjedhje gjigande !![]()
Kshu po, te une mjafton nje milioni ! Ta hekim nje here e mire kete varferi ! Edhe ne dim te vjedhim ca na mungon neve !Me kam vendosur nuk vjedh me pak se 10 milionë.
E pra. S'do ndyhemi me pak. Te mendojmë dhe për shoqërinëKshu po, te une mjafton nje milioni ! Ta hekim nje here e mire kete varferi ! Edhe ne dim te vjedhim ca na mungon neve !![]()
Une prandaj sun bohem asgje se do vidhja mo per 700 breza siguri!E pra. S'do ndyhemi me pak. Te mendojmë dhe për shoqërinë![]()
![]()
Pa hajde gjejeni veten pak te tabela sipas muajit qe keni lindur.
![]()
Mashtruesi paska fol per mashtrimKa bërë Luiz Ejlli këngë ku flet për rrenat, fjalët dhe plagët, për padrejtësinë në botë, ndërkohë që ky e fitoj Big Brother ngaqë bënte padrejtësitë dhe rrenat. Çfarë hipokriti !