Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mos e pyet. Pale kur fillojne e bien. I thashe cupes ec shikoje si e kam bere para se te fillojne te bien se me tape jane kap ato qe varen.Shume bukur, kerkon kohe dhe durim kjo ta kuptoj perpjekjen![]()
Ditelindjen e djalit qe e bera jasht, skam per ta bere kurre me te pakten jo ne parkMos e pyet. Pale kur fillojne e bien. I thashe cupes ec shikoje si e kam bere para se te fillojne te bien se me tape jane kap ato qe varen.![]()

Une kisha ca tollumbace me topa letre brenda. Me pelciti njera dhe u perhapen copat mbi krevat. Boh thashe s’po i fryj keto se kush rri e i pastron po pellciten. lolDitelindjen e djalit qe e bera jasht, skam bere ta bere kurre me te paktne jo ne parksix the binin, plus kishre dhe nje ere!!! Disa pelcisnin sa preknin barrin, thash cfare i bera vetes
akoma i kam tullumbacet me vjen keq ti pelcas
View attachment 357297
Hahaha e kam pare kete, so true
Rrush kush ta mbylli temënHahaha e kam pare kete, so trueme kujton nje pacient qe vin per workcomp, me pyet gjithemone nese do punoj diten qe duhet te vij perseri, por ne korrik do filloj tek klinika afer shtepis, ishalla sme ndjek dhe aty
![]()
Se dija qe e kan mbyllurRrush kush ta mbylli temëntime dmth për baballarët
![]()
Nuk e kan mbyllurRrush kush ta mbylli temëntime dmth për baballarët
![]()
Lum ai babë që të kaNuk e kan mbyllur
Gezuar diten e baballareve!
Meqe asnje mamallare nuk u kujtua te na uronte diten po e urojme veten tone: Paci mbaresi e fuqi per te qene nje At I drejte dhe nje prind shembullor!www.forum-al.com
Jam nxi icik zemra se kam perdor vaj nxires
Çokollate?Jam nxi icik zemra se kam perdor vaj nxires
Ama pak
E du trupin si gabele![]()
PoooooooÇokollate?![]()