Lucida Sidera
V.I.P
- Anëtar
- Nov 18, 2025
- Postime
- 4,355
- Pikët
- 113
Të ndihmon Juno, ti e njeh në jetë reale atë.fotot i fus vete une ketu, ndersa vidiot nuk arris ti fus dot,
ti arrin ti fusesh vidiot ketu, ia di kesaj pune,
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Të ndihmon Juno, ti e njeh në jetë reale atë.fotot i fus vete une ketu, ndersa vidiot nuk arris ti fus dot,
ti arrin ti fusesh vidiot ketu, ia di kesaj pune,
Ahh na moren mendjen tender breasts, na shperqendruanKalamanin po thonte belle lol
sguxon nje femer te qeshi
Ndaj sme ke votuar per vëlla te ajo tema ti mua
Thuaj shyqyrNdaj sme ke votuar per vëlla te ajo tema ti mua![]()
natyrisht, por ai eshte djal i ri si puna jote, dhe kur iu kerkon ndihme juve te rinjve sot, ju ta jepni ndihmen muajin tjeter ose vitin tjeter,Të ndihmon Juno, ti e njeh në jetë reale atë.
Kush me ke?Kam: Ka konflikt interesi.
Do marresh pjese tek konkursi fotos Prude ? E moderon Marla .Kam: Ka konflikt interesi.
Do marresh pjese tek konkursi fotos Prude ? E moderon Marla .