Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Keni diçka për t'i thënë dikujt?

Nuk e kam gocen 24 vjece para ..e dyte pavaresisht moshes jam 15 vjecare nga mendja dhe trupi``fumato`` dhe e treta 1kafe do e pij me xha tanin si vella..se kam respekt
Respektin qe kam pas qe ditene pare per ty , do ta ruaj deri diten e fundit qe do jem gjalle..Une i perkas Leke Dukagjinit.😎

Bashkia durres
Ca tmerri.
Kush e di sa lloj smunjesh ka ky burri shkret qe punon per 400 mi lek tvjetra e ca kushtesh🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Sa me fort me protestu!!!
33216.jpg

IMG-6880.jpg

Forumi si me marrsh tpar po mpunoka sot .Vetem mu apo gjith e keni ket problem?

Vend pune diku në Italinë e veriut në një qytet turistik në bregdet. Airbnb, me alloggio ne papafingo(mansarda) me air-conditioning. Por dhe pa alloggio nëse është larg 2-3 ore me tren. Paga 150 euro dita. Puna është e lehtë, Janë dy apartamente, në të njëjtën shtëpi. Pastrimi nuk bëhet çdo ditë. Vetëm pas check out. Nese njihni ndonjë( femër) të interesuar më shkruani në mp. Komunikimi me mua përmes internetit. Paga, via internet.
Pas sezonit, puna bie. Por mund tja vlejë si punë e dyte, 2 ose 3 herë në muaj në fundjavë si pagë extra.

Last edited:
Back