• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Komente dhe diskutime për konkursin e letërsisë, qershor 2026.

Për formatin e votimit.

• Numri i votuesve
    6
  • Poll closed .
Më pëlqeu fakti që votat nuk duken pa votuar.
Këtë herë e pata të lehtë të zgjedh.

Por nëse ti tregon për cilën votove, zhvlerësohet fakti që të pëlqeu ty, që votat nuk duken pa votuar.
Ata që s'kanë votuar akoma, e morën vesh për cilën votove ti.

Por nëse ti tregon për cilën votove, zhvlerësohet fakti që të pëlqeu ty, që votat nuk duken pa votuar.
Ata që s'kanë votuar akoma, e morën vesh për cilën votove ti.
Fakti që mua më pëlqeu fakti që votat nuk duken nuk do të thotë që e kam të nevojshme që vota ime të mos duket.

Perse llafosni keshtu oh moter Xhilda nga Praga..

mos po na le te nenkuptojme qe Kuroren e Arte e merrni ju , ngaqe do sillni romancen e Romeo dhe Zhuljetes ne remix..🦊
Xhilda nga Praga këtë herë mund të marrë Çmimin e Parë edhe tek fotografia. Flitet se këtë herë atje do të zhvillohet një garë e fortë artistike.

E kuptoj. Ty të pëlqen që të tjerët, por dhe ti vetë të mos ndikoheni nga votat e të tjerëve, por të tjerët të ndikohen nga vota jote.
Korrigjim: të tjerët të bëjnë çfarë të duan. Kjo më duket më e përshtatshme si përmbyllje.

Back