shoku_tanku
Bukë dhe cirk.
Je pak naive ti lena.Vilmen do e marri me vete Beqja, ceshtje kohe
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Je pak naive ti lena.Vilmen do e marri me vete Beqja, ceshtje kohe
Kur flej?Je pak naive ti lena.
Jo, jo nuk ështëJe pak naive ti lena.
Une kjo? LoolJo, jo nuk është
Por është si Lolita që akoma beson tek SPAK dhe kryesparcari i Shqipërisë prej Bulqizë
Kam parë, nuk kam parë por shërbëtorë më të mirë se në Dibër nuk gjen diktatura në Veri të Shqipërisë
Përpara se drejtësia të Sorozohej ish ministri Koço Barkaj u dënua për vjedhje diku tek 4-5 vite për korrupsion, mbas saj Tahiri për kanabizim 2-3 vite, Gjushi 1_2 vite, Beqaj as që hetohet fare për korrupsion por hetohet për gllabëron e fondeve të BE për bujqësinë tek ministria e Krifcës dhe pastrimit të parave tek lokali tek kalaja e Tiranës (mbasi kam shkruar unë këtu në f-a ku ku prokurorë e hetues darkonin dhe drekonin tek lokali përballë e nuk shikonin abuzimet dhe pastrimin e parave para syve.
E mbasi e lexuan ndoshta KËTU e ju doli emri tek fondet u detyruan ta çojnë për hetim)
Etj etj etj
Pra nga gjithë ato shpenzime e reformime gjygjësore arritëm ti bëjmë një tum më të madh DREJTËSISË në Shqipëri.
Kushdo mund ta lexoj pa xyxllykët e interesit personal
Jo, joUne kjo? Lool
Cileso nje shtet ligjor.Ne vendin ku jetoj qe 25 vite, punoj ne sektorin e ndertimit (tenderim) ne nje prej firmave me te medha europiane dhe krahas te tjerave jam marre dhe me projektet e bashkepunimit publik-privat.
Praktika qe ndiqet ne Shqiperi eshte shprehja me e mire e shtetit te korruptuar dhe te vene krejtesisht ne sherbim te klienteles se pushtetit.
Kam ndjekur hetimet e komisionit parlamentar per çeshtjen e inceneratoreve dhe jam ndjere i trishtuar me menyren e pacipe te mbrojtjes qe rrekeshin ti benin ketij procesi antiligjor nga dyshja Rama-Veliaj!
Ne nje shtet ligjor, ne te cilin funksionojne institucionet, kjo nuk do te kishte guxuar qe te ndodhte!