Petrit Kola
PERANDOR
Kuajt jane ILAC, qetsi, paqe shpirterore. Keni kaleruar, keni ber miq kuaj?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kali eshte FISNIK.Jane kafshe te bukura. Ndaj i kam qendisur dhe vendosur ne kornize, gjithmone me pelqente nje pikture me kal ta kisha ne mur.
Patjeter. Pershembull te jep recet doktori.
@Puhiza
Nuk di, por mua me eshte versulur dhe me ka ndjekur me vrap dhe agresivitet nje here kali per nja 50 metra te mira, deri sa u ndal vete se po te me zinte me shkelte. Ishte i bukur shume dhe une po e fotografoja. Nuk i pelqeu kjo apo ndoshta mos ishte edhe i semure.

Jane kafshe te bukura. Ndaj i kam qendisur dhe vendosur ne kornize, gjithmone me pelqente nje pikture me kal ta kisha ne mur.
Une kisha qejf...te hypte nonjoni ose nonjona TY mbi kurriz, ne te levizje...