Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kuajt, kuajt. Le te flasim per kuajt.

Gimeret jane me te mencur se kuajt. Fakt, e solla per kuriozitet se nuk ka lidhje me temen. Kali kafshe fisnike por pak budalla

Kam lexuar njehere qe kuajt i shikojne objektet disa here me te medhaja se sa jane ne te vertete. Kur shikon njeriun i duket si nje dicka shume e madhe dhe ndjen nje lloj frike dhe per kete arsye rrin urte dhe i bindet urdherave. Po te shikonte normal dhe te kuptonte se sa i vogel eshte njeriu do e sulmonte.

@Puhiza

Nuk di, por mua me eshte versulur dhe me ka ndjekur me vrap dhe agresivitet nje here kali per nja 50 metra te mira, deri sa u ndal vete se po te me zinte me shkelte. Ishte i bukur shume dhe une po e fotografoja. Nuk i pelqeu kjo apo ndoshta mos ishte edhe i semure.

Last edited:
Mua me ngjisin kafshet, dhe kuajt se fundmi. Kur isha ne Iceland ndaluam diku per ti pare nga afer. Ishin ca njerez, turiste already aty qe po i jepnin treats /ushqim qe tu afroheshin. Nuk kisha pervete, thjesht po I shikoja dhe njerit biles desha ta perkedhelja te koka, kisha qef por dhe spo ma mbante. Kur ika po me ndiqte mbrapa sikur ta kisha kalin tim, kafshe fisnike shume eshte. Kam bere dhe nje video diku tjeter po atje. Shohim nga larg nje vorbull te madhe tymi/pluhuri. Ishim ne makine. Omg slow down ca eshte kjo. Ishin nje tufe me kuaj. Screenshot nga video 😍 IMG_2956.jpegIMG_2958.jpeg

Back