Petrit Kola
PERANDOR
- Anëtar
- Jun 24, 2021
- Postime
- 66,237
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !ka pas daja im nje kshu identikeee e quante balashe nga vija e bardhe ne balle
Dajo me fat.ka pas daja im nje kshu identikeee e quante balashe nga vija e bardhe ne balle
u afronte kur donte uje i jepja nje kove plot cuditerisht sme kishte frikee pinte ama kishte dicka sdote tja prekje ujin me dore nese uji sishte i paster se pinteDajo me fat.![]()
edhe balashja beri nje mez ishte femer e quajten lule ajo ishte egersiree si mua hahahaha ajo slejonte askend te afrohej nje dhi e eger
po skam gje me ty mo petro rri i qet plus ste rrah dot jam e vogel
Pupupupy mepo skam gje me ty mo petro rri i qet plus ste rrah dot jam e vogel
he praaa me pas frik dhe nga un i bie te mbysesh veten me.pip amitePupupupy me
Pas frik nga tyyyyyu![]()
Hahahahaahaha pipthhhhe praaa me pas frik dhe nga un i bie te mbysesh veten me.pip amite
Merushe,he praaa me pas frik dhe nga un i bie te mbysesh veten me.pip amite
a mortja
Na nje kryekal ktunaKuajt jane ILAC, qetsi, paqe shpirterore. Keni kaleruar, keni ber miq kuaj?
po te me kishe parè do ishn'ja dashuria jote ne sirtarMerushe,
Elefanti ka frik nga miu. @Llaqi nga tartabiqet. Ti nga myshkonjat. Ndersa ti je llahtara ime.
shife ca thot o xha tani sikur jam krudelia demon esht ofensiv thell thell petrooo po hajt mo po ja falim jemi pare me heneź te mire un dhe aiiii edhe perfitona mortja