• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kupa e Botës 2026

Kush e fiton Boterorin 2026?

• Numri i votuesve
    36
As unë!
Ç'na prishet gjiza ne nashti se kush e fiton botërorin?
Na hyn gjë në xhep ne nashti që të na interesoj?
Nuk eshte se te hyn gje ne xhep apo jo, por futbolli o te plq o ste plq.
Un shikoj futboll se jam Interiste sfegatata, por kete her boterorin skam deshir sepse mungon squadra qe un tifozoj Italia dhe sjam kurjoze.

Kto Francezet do jete e veshtire me i rraf njeri, ndoshta vetem Spanja mund t'i perballoje, ekipet e tjera i zgerdhin kjo France.

Edhe Argjentina dje nuk mu duk shume bindese, shume gabime, e terhequr shumicen kohes dhe sulmi me Martinez nuk po u funksionon, ndoshta duhet t'filloje Alvarez titullar.

Surprize shoh Japonezet, nuk e di me ke perplasen ne raundin me eleminim direkt por do jete e veshtire per cdo ekip qe t'i mundë.

Kto Francezet do jete e veshtire me i rraf njeri, ndoshta vetem Spanja mund t'i perballoje, ekipet e tjera i zgerdhin kjo France.

Edhe Argjentina dje nuk mu duk shume bindese, shume gabime, e terhequr shumicen kohes dhe sulmi me Martinez nuk po u funksionon, ndoshta duhet t'filloje Alvarez titullar.

Surprize shoh Japonezet, nuk e di me ke perplasen ne raundin me eleminim direkt por do jete e veshtire per cdo ekip qe t'i mundë.
I rref norvegjia.

Na çmendët me këtë futbollin. S'ka ndonjë gjë të veçantë; i bie topit me këmbë me synimin për ta futur në rrjet.

Na çmendët me këtë futbollin. S'ka ndonjë gjë të veçantë; i bie topit me këmbë me synimin për ta futur në rrjet.
po ti kur do ta futesh topin tat ne rrjete dhe te bosh gol 😁 e mas 9- muajsh te dali kopja jote 😁
apo nuk je per gol, mos pret gol mo, mos je nga ata allasojt mo 😁

Back