Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po t'pa Nard Ndoka do thot po me vjedh te drejten e autoritKush e fiton Botërorin 2026?
Botërorin e fiton ekipi që fiton finalen.
As unë!Kete vit skam pare as dhe nje ndeshje po fare ama![]()
Njeriu e ndjek per pasion. Ti nuk e dashke futbollin fareAs unë!
Ç'na prishet gjiza ne nashti se kush e fiton botërorin?
Na hyn gjë në xhep ne nashti që të na interesoj?
Jo, nuk më ka pëlqyer asnjëherë futbolli!Njeriu e ndjek per pasion. Ti nuk e dashke futbollin fare![]()
Hë mo ku ishe ti..e pe i shpallëm kërkesat në protestë..tani do i plotësojë rama nuk ka nga e luan bishtin.Na cane koken keta amerikanet...
Na e lane ndeshjen ne gjysme.
Nuk eshte se te hyn gje ne xhep apo jo, por futbolli o te plq o ste plq.As unë!
Ç'na prishet gjiza ne nashti se kush e fiton botërorin?
Na hyn gjë në xhep ne nashti që të na interesoj?
Po ee.Hë mo ku ishe ti..e pe i shpallëm kërkesat në protestë..tani do i plotësojë rama nuk ka nga e luan bishtin.
I rref norvegjia.Kto Francezet do jete e veshtire me i rraf njeri, ndoshta vetem Spanja mund t'i perballoje, ekipet e tjera i zgerdhin kjo France.
Edhe Argjentina dje nuk mu duk shume bindese, shume gabime, e terhequr shumicen kohes dhe sulmi me Martinez nuk po u funksionon, ndoshta duhet t'filloje Alvarez titullar.
Surprize shoh Japonezet, nuk e di me ke perplasen ne raundin me eleminim direkt por do jete e veshtire per cdo ekip qe t'i mundë.
Do ta vërë populli përpara me shkop.Po ee.
Hoqem nje Sali, na doli nje tjeter.
Pse ikerka ky...
Ky qenka me keq se Saliu.
po ti kur do ta futesh topin tat ne rrjete dhe te bosh golNa çmendët me këtë futbollin. S'ka ndonjë gjë të veçantë; i bie topit me këmbë me synimin për ta futur në rrjet.
Ka kohë dhe për atë punë Pjer.po ti kur do ta futesh topin tat ne rrjete dhe te bosh gole mas 9- muajsh te dali kopja jote
apo nuk je per gol, mos pret gol mo, mos je nga ata allasojt mo![]()
sa me shume kohe te kaloje, aq me e veshtire bohet ajo pune, dhe kur te kujtohesh pastaj, do jete vone per golin, karikatori bie dhe pastaj veç te jetosh si moter e vella apo si dy miq,Ka kohë dhe për atë punë Pjer.