Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kupa e Botës 2026

Kush e fiton Boterorin 2026?

• Numri i votuesve
    43
Norway iken ne shpi sot. Boll mo. Lol. Sot jam me England 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Sot jo njehere se luan neser.😜 Po ne finale France-Norvegji Uroj ta fitoje Norvegjia meqe se ka fituar ndonjehere. Sa me shume kampion, me i forte behet boterori.

Last edited:
Po ca lesh uefa se jeni bo konspiracion i gjalle, Marroku sboni nje gjujtje ne porte, u dominu totalisht nga Franca dhe e meritoi te eleminohej.

Ps..Edhe me Argjentinen njerzit influencohen shume nga rrjetet sociale, po te lexoje komentet online deri ne min 79" njerzit shkrunin qe Argjentina ka marre fund, Messi ka marre fund, bravo Egjipti, bravo Salah..etj, shko pastaj Egjipti ha 3 gola per 10 minuta me nje mbrojtje skandaloze ku ne vend te mbronte rezultatin vazhdonin sulmonin, dhe ja ka fajin FIFA dhe arbitri.

E thene kjo Argjentina ska shanse te fitoje boteror, edhe nese kalon Zvicren do shpartallohet nga Anglia ne gjysemfinale, por edhe nese kalon gjysmfinalen me fat, do rrifet ne finale. Eshte ekip pa tempo, ka merita qe lufton shume per rikuperu shpejt topin e humbur, por vetem kaq, i mungon cilesia ne mesfushe dhe sulm, ket vit pervec Messit, Lautaro + Alvarez kane qene dobet.
Paskemi pare ndeshje te ndryshme pra.
Po ate rastin me dore para se ai transi si breshke te bente golin se pe?
Pastaj dihet qe franca eshte shkuader e forte ska nevoje te jesh shkencetar, por kur raste te tilla ndodhin, ndikojne shume psikologjisht te lojtaret qe i pesojne.

Topi eshte i rrumbullaket, kte si dijme une as ti. Maroku luajti keq por si skuader eshte shume shume e mire.
Ata vertet kane luajtur mire kete kampionat, por kete ndeshje e humben me te drejte. Franca ka luajtur shume mire gjithashtu . Mjaftoi nje ndeshje ti shikoja Frances me Mbappe, Dembele, dhe Olise ne sulm dhe thashe, “Keta jane pretedend per te fituar. “Jepi Cezarit, ate qe i takon Cezarit. Dhe une as jam fare me Francen.
Ti gjithmone mbron humbesit. S’eshte faji i Frances pse ishte me mire se Maroku.😁

Ata vertet kane luajtur mire kete kampionat, por kete ndeshje e humben me te drejte. Franca ka luajtur shume mire gjithashtu . Mjaftoi nje ndeshje ti shikoja Frances me Mbappe, Dembele, dhe Olise ne sulm dhe thashe, “Keta jane pretedend per te fituar. “Jepi Cezarit, ate qe i takon Cezarit. Dhe une as jam fare me Francen.
Ti gjithmone mbron humbesit. S’eshte faji i Frances pse ishte me mire se Maroku.😁
Jo, une gjithmone jam me te drejten, e jam i pari qe e pranon humbjen.

Norway iken ne shpi sot. Boll mo. Lol. Sot jam me England 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Aman se dua te shoh Halalandin ne finale 😁

Ketu ke fol si profesioniste e futbollit 🤩🤣

Back