Anglisë, ka per ti fut ca petulla, Haland,ketu do jemiFranca ka 4 sulmuesit me te mire ne bote, bashke ne nje ndeshje.. veshtire do e kete cdo ekip tjeter te perballoj francezet
Pronostikat jane keto:
View attachment 359620
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Anglisë, ka per ti fut ca petulla, Haland,ketu do jemiFranca ka 4 sulmuesit me te mire ne bote, bashke ne nje ndeshje.. veshtire do e kete cdo ekip tjeter te perballoj francezet
Pronostikat jane keto:
View attachment 359620
Anglisë, ka per ti fut ca petulla, Haland,ketu do jemi![]()
Norway iken ne shpi sot. Boll mo. Lol. Sot jam me EnglandEdhe une Norvegjine dua ne finale
Sot jo njehere se luan neser.Norway iken ne shpi sot. Boll mo. Lol. Sot jam me England![]()
Luan neser ne oren 17 me te Amerikës,23 me te ShqipërisëNorway iken ne shpi sot. Boll mo. Lol. Sot jam me England![]()
ata nuk e kane nje te drejte te tille , te nderhyjne kaq shume dua te them..E listova Belgjiken biles edhe Norvegjine, por moderatoret paskan fut duret ne sondazh dhe kane lene vetem ekipet me tradite.
Paskemi pare ndeshje te ndryshme pra.Po ca lesh uefa se jeni bo konspiracion i gjalle, Marroku sboni nje gjujtje ne porte, u dominu totalisht nga Franca dhe e meritoi te eleminohej.
Ps..Edhe me Argjentinen njerzit influencohen shume nga rrjetet sociale, po te lexoje komentet online deri ne min 79" njerzit shkrunin qe Argjentina ka marre fund, Messi ka marre fund, bravo Egjipti, bravo Salah..etj, shko pastaj Egjipti ha 3 gola per 10 minuta me nje mbrojtje skandaloze ku ne vend te mbronte rezultatin vazhdonin sulmonin, dhe ja ka fajin FIFA dhe arbitri.
E thene kjo Argjentina ska shanse te fitoje boteror, edhe nese kalon Zvicren do shpartallohet nga Anglia ne gjysemfinale, por edhe nese kalon gjysmfinalen me fat, do rrifet ne finale. Eshte ekip pa tempo, ka merita qe lufton shume per rikuperu shpejt topin e humbur, por vetem kaq, i mungon cilesia ne mesfushe dhe sulm, ket vit pervec Messit, Lautaro + Alvarez kane qene dobet.
Franca luajti me mire ne fakt. Maroku i lodhur u duk.Fitoi serish uefa kunder Marokut.
E vertete, ama rasti i golit te atij breshkes duhej anulluar, e preken me dore topin.Franca luajti me mire ne fakt. Maroku i lodhur u duk.
Prape do fitonin.E vertete, ama rasti i golit te atij breshkes duhej anulluar, e preken me dore topin.
E mire Fifa, Uefa se nje *** jane mender jush.UEFA nuk e organizon Kampionatin Boterore.
Ke fillu dhe ti me fol pisllikshem si gjthe keto dite ne forumE mire Fifa, Uefa se nje *** jane mender jush.
Kerkoj ndjese, e ka fajin vapa me duket.Ke fillu dhe ti me fol pisllikshem si gjthe keto dite ne forum![]()
PranohetKerkoj ndjese, e ka fajin vapa me duket.
Topi eshte i rrumbullaket, kte si dijme une as ti. Maroku luajti keq por si skuader eshte shume shume e mire.Prape do fitonin.
Ata vertet kane luajtur mire kete kampionat, por kete ndeshje e humben me te drejte. Franca ka luajtur shume mire gjithashtu . Mjaftoi nje ndeshje ti shikoja Frances me Mbappe, Dembele, dhe Olise ne sulm dhe thashe, “Keta jane pretedend per te fituar. “Jepi Cezarit, ate qe i takon Cezarit. Dhe une as jam fare me Francen.Topi eshte i rrumbullaket, kte si dijme une as ti. Maroku luajti keq por si skuader eshte shume shume e mire.
Jo, une gjithmone jam me te drejten, e jam i pari qe e pranon humbjen.Ata vertet kane luajtur mire kete kampionat, por kete ndeshje e humben me te drejte. Franca ka luajtur shume mire gjithashtu . Mjaftoi nje ndeshje ti shikoja Frances me Mbappe, Dembele, dhe Olise ne sulm dhe thashe, “Keta jane pretedend per te fituar. “Jepi Cezarit, ate qe i takon Cezarit. Dhe une as jam fare me Francen.
Ti gjithmone mbron humbesit. S’eshte faji i Frances pse ishte me mire se Maroku.![]()
Norway iken ne shpi sot. Boll mo. Lol. Sot jam me England![]()
Ata vertet kane luajtur mire kete kampionat, por kete ndeshje e humben me te drejte. Franca ka luajtur shume mire gjithashtu . Mjaftoi nje ndeshje ti shikoja Frances me Mbappe, Dembele, dhe Olise ne sulm dhe thashe, “Keta jane pretedend per te fituar. “Jepi Cezarit, ate qe i takon Cezarit. Dhe une as jam fare me Francen.
Ti gjithmone mbron humbesit. S’eshte faji i Frances pse ishte me mire se Maroku.![]()