SystemA
V.I.P
- Anëtar
- Sep 14, 2010
- Postime
- 87,707
- Pikët
- 113
Po e fitove ai ta JEPune edhe ta fitoj bastin ti sta jep..![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po e fitove ai ta JEPune edhe ta fitoj bastin ti sta jep..![]()
po mo po , se nuk do e vejm me konjak 1 milion dollare.Po e fitove ai ta JEP![]()
Kush tha jo? Te dukem si Pjeri qe ste jep nje shishe konjak? E mbaj llafin unepo ce do..
une edhe ta fitoj bastin ti sta jep..![]()
ai kushto 1 milion dollarre..Kush tha jo? Te dukem si Pjeri qe ste jep nje shishe konjak? E mbaj llafin une![]()
apo u terhoqe ?..Kush tha jo? Te dukem si Pjeri qe ste jep nje shishe konjak? E mbaj llafin une![]()
Ndoshta. Edhe pse besoj qe do "ha" si per mengjes, Franca,Spanjën.apo u terhoqe ?..
se ajo eshte ndeshje qe do percaktohet nga penalltite.
Franca eshte Republike.Ndoshta. Edhe pse besoj qe do "ha" si per mengjes, Franca,Spanjën.
Franca ka per tradite qe ia pren koken mbretit.Franca eshte Republike.
Spanja eshte Monarki.
Fito Mbreti.![]()
po , por kto ndodhnin ne kohen e Bonopartit..Franca ka per tradite qe ia pren koken mbretit.
Dashkan me fituar me hile,legenat, Anglezë.He ca behet?
I kane hedhur ndonje viroz keta perandoraket e Anglise skuadres Norvegjeze?
I kishte zene te tere barku Norvogjezet e shkrete.
I kane hedhur ndonje mikrob ne ushqim ata shejtanet e Anglise, pse mbahen ata. I hedhin nga keto gjera qe te mos te jene ne forme keta Norvegjezet, se keshtu drejt per drejte nuk ua mban llafazaneve te Anglise.
Une jam me Norvegjezet sot, po kam frike se do tua punojne keta te perandorise se Anglise.
Ata Anglezet nuk jane burra te mire hic, nuk ua kam besen.
Po paten ngrene frutat dhe perimet e Publix e hengri Norvegjia.He ca behet?
I kane hedhur ndonje mikrob ne ushqim ata shejtanet e Anglise, pse mbahen ata. I hedhin nga keto gjera qe te mos te jene ne forme keta Norvegjezet, se keshtu drejt per drejte nuk ua mban llafazaneve te Anglise.
Une jam me Norvegjezet sot, po kam frike se do tua punojne keta te perandorise se Anglise.
Kishin ngrene byrek tek nje byrektor nga Tirana.Po paten ngrene frutat dhe perimet e Publix e hengri Norvegjia.![]()
Pse sulmon biznesin e njerzve te ndershem ti? @shoku_tanku nuk eshte as oligark si Luca etcKishin ngrene byrek tek nje byrektor nga Tirana.
U ishte hequr si Tifoz norvegjez dhe u kishte shitur byrek me nje lloj spinaqi qe kultivohet neper shtepit angleze. Kishte nje emer te cuditshem ai byrekxhiu.
Shoku_hekuri a dicka e till. Me duket se shoku @cool_shqype e kishte emrin.
S’po bej shaka, jo. Perderisa do luajne ne Florida kane per ta ngrene te dy palet.Kishin ngrene byrek tek nje byrektor nga Tirana.
U ishte hequr si Tifoz norvegjez dhe u kishte shitur byrek me nje lloj spinaqi qe kultivohet neper shtepit angleze. Kishte nje emer te cuditshem ai byrekxhiu.
Shoku_hekuri a dicka e till. Me duket se shoku @cool_shqype e kishte emrin.

PROFESOR...He ca behet?