• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kupa e Botës 2026

Kush e fiton Boterorin 2026?

• Numri i votuesve
    44
He ca behet?
I kane hedhur ndonje viroz keta perandoraket e Anglise skuadres Norvegjeze?
I kishte zene te tere barku Norvogjezet e shkrete.
I kane hedhur ndonje mikrob ne ushqim ata shejtanet e Anglise, pse mbahen ata. I hedhin nga keto gjera qe te mos te jene ne forme keta Norvegjezet, se keshtu drejt per drejte nuk ua mban llafazaneve te Anglise.
Une jam me Norvegjezet sot, po kam frike se do tua punojne keta te perandorise se Anglise.
Ata Anglezet nuk jane burra te mire hic, nuk ua kam besen.

He ca behet?
I kane hedhur ndonje mikrob ne ushqim ata shejtanet e Anglise, pse mbahen ata. I hedhin nga keto gjera qe te mos te jene ne forme keta Norvegjezet, se keshtu drejt per drejte nuk ua mban llafazaneve te Anglise.
Une jam me Norvegjezet sot, po kam frike se do tua punojne keta te perandorise se Anglise.
Dashkan me fituar me hile,legenat, Anglezë.

Ishte pjesë e Kupës së Botës dhe realizoi një gol, zbulohet arsyeja pse futbollisti i Afrikës së Jugut vrau veten

Shkruar nga Pamfleti
Ishte pjesë e Kupës së Botës dhe realizoi një gol,
Futbollisti i Afrikës së Jugut, Xhejdën Adams
Futbolli i Afrikës së Jugut është në zi pas ndarjes nga jeta të Xhejdën Adams. Lajmi tragjik u konfirmua nga familja e ish-mesfushorit 25-vjeçar, ndërsa mediat vendase raportojnë se ai dyshohet se i ka dhënë fund jetës pas një periudhe të vështirë me depresionin.

Adams ishte pjesë e përfaqësueses së Afrikës së Jugut në Kupën e Botës, ku u aktivizua në tre ndeshje. Në total, ai regjistroi nëntë paraqitje me kombëtaren dhe realizoi një gol.

Futbolli botëror në zi, ndahet nga jeta mesfushori 25-vjeçar që luajti në Kupën e Botës
11 Korrik, 15:58
25-vjeçari njihej edhe për lidhjen e tij me futbollistin e Partizanit, Rouen Human, me të cilin kishte kontakte edhe në rrjetet sociale. Të dy janë bashkëmoshatarë, janë grumbulluar më parë nga kombëtarja e Afrikës së Jugut dhe janë përballur disa herë me njëri-tjetrin në kampionatin vendas.

Vdekja e Adams ka tronditur botën e futbollit afrikan, ndërsa mesazhet e ngushëllimit nga ish-shokë skuadre, klube dhe tifozë kanë nisur të mbërrijnë menjëherë pas publikimit të lajmit.

He ca behet?
Po paten ngrene frutat dhe perimet e Publix e hengri Norvegjia. 🤣

Po paten ngrene frutat dhe perimet e Publix e hengri Norvegjia. 🤣
Kishin ngrene byrek tek nje byrektor nga Tirana.
U ishte hequr si Tifoz norvegjez dhe u kishte shitur byrek me nje lloj spinaqi qe kultivohet neper shtepit angleze. Kishte nje emer te cuditshem ai byrekxhiu.
Shoku_hekuri a dicka e till. Me duket se shoku @cool_shqype e kishte emrin.

U ishte hequr si Tifoz norvegjez dhe u kishte shitur byrek me nje lloj spinaqi qe kultivohet neper shtepit angleze. Kishte nje emer te cuditshem ai byrekxhiu.
Pse sulmon biznesin e njerzve te ndershem ti? @shoku_tanku nuk eshte as oligark si Luca etc

S’po bej shaka, jo. Perderisa do luajne ne Florida kane per ta ngrene te dy palet. 🙈
Vetem po qe se kane marre buke me vete nga shtepia. 🤪

IMG_7849.jpeg

Back