SystemA
V.I.P
- Anëtar
- Sep 14, 2010
- Postime
- 87,728
- Pikët
- 113
HARROJE.Se ç'kam pershtypje qe kalon Norvegjiasot
England(boj shaka)dhe FITON.Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !HARROJE.Se ç'kam pershtypje qe kalon Norvegjiasot
England(boj shaka)dhe FITON.Edhe une kam shpresa qe...te FITOJE=Zvicra(dhe PA shaka).Shpresoj te kaloje, Norvegjia.
Ben, kan ekip shum te forte ne cdo repart.HARROJE.
England(boj shaka)dhe FITON.
Zvicra, thaBen, kan ekip shum te forte ne cdo repart.
Si meno per Argjentinen?
Argjentina ka fituar dy ndeshje e fundit duke pesuar 2 gola.Ben, kan ekip shum te forte ne cdo repart.
Si meno per Argjentinen?
Ishin duke bo të dytindo jete e forte te fitoje Norvegjia sot kunder Anglise, 1 gol e bon,
Fiton ANGLIA.boh, anglia gol, portieri dhe mbrojtja norske e dobet,
megjithse jam tifoz i Brazilit qysh i vogel, kete ndeshje kam qejf ta fitoj Norvegjia, megjithse eshte e veshtire,Fiton ANGLIA.
Une nuk jam tifoz me Brasilin,shpresoj te fitoje Angliamegjithse jam tifoz i Brazilit qysh i vogel, kete ndeshje kam qejf ta fitoj Norvegjia, megjithse eshte e veshtire,
goool per norsketUne nuk jam tifoz me Brasilin,shpresoj te fitoje Anglia