Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kupa e Botës 2026

Kush e fiton Boterorin 2026?

• Numri i votuesve
    44
Mezi prisja te rrihej Norvegjia sot e u gezova kur beri Anglia golin e dyte.
Pastaj..papritur, cuditerisht , filloi duke me ardh gjynah edhe urova ta benin edhe ata nje gol, por s’e bene dot.
Kaq ishte boterori per mua.
Kemi Francën, qe do fitoi kupën 🙄

• Like
Reactions: 3d1
E kane kenduar kengen: Haaaaalaaaand, Haaaaaaaaland, come back to Switzerland! Duhet patur edhe fat kur te luash, por edhe te arrish deri aty ishte sukses.

Ky eshte botërori me "bordello" i gjithe historise se "ndjekjes topit"
Pashe me copa Norvegji-Angli, ndeshje kot, e sot mjes pash Zvicer-Argjentine veç fragmente dhe aq mjafton per kte show-n e kesaj here. Tani le ta fitoje breshka me transin e vet, ose ai skuthi qe qan te muri i qyrrave.

Ky eshte botërori me "bordello" i gjithe historise se "ndjekjes topit"
Pashe me copa Norvegji-Angli, ndeshje kot, e sot mjes pash Zvicer-Argjentine veç fragmente dhe aq mjafton per kte show-n e kesaj here. Tani le ta fitoje breshka me transin e vet, ose ai skuthi qe qan te muri i qyrrave.

Me duket se po flet pak kot nga inati.
Norvegjezet i treguan botes se jane nder me te miret e botes.. Paten shume padrejtesi dhe te pa fat ne lojen e tyre.. anglezet iher i myten mbreme.. ne nje pike ke te drejte qe Anglia dhe Argjentina jane kot ne ate gjysem finale ..
Une as dua ta shoh ate ndeshje !

Me duket se po flet pak kot nga inati.
Norvegjezet i treguan botes se jane nder me te miret e botes.. Paten shume padrejtesi dhe te pa fat ne lojen e tyre.. anglezet iher i myten mbreme.. ne nje pike ke te drejte qe Anglia dhe Argjentina jane kot ne ate gjysem finale ..
Une as dua ta shoh ate ndeshje !
Une nuk jam tip inati, as mbaj inat, e as kam inat, sidomos me lojtaret se ata aq dijne e aq bejne, ndejekin nje top.
Problemi qendron te arbitrazhi, dmth ti ben nje gol e vazhdon luan edhe 5 min me rrahje zemre ne maxx e me koken nga "VAR" se mos kane pare ndonje mize qe preku topin e devijoji ne rrjete.
Futbolli eshte trushperlarje, e faktuar dhe nga vete ata qe e prodhojne, por fakti qe e komentojme eshte problemi jone, jo i atyre, ata e kane bere punen e vet tamam, e vazhdojne ta bejne edhe me mire perderisa ne shkruajme per 22 budallenj qe ndjekin nje top, e ne planet ke 54 shtete ne lufte sot e kesaj dite.

Une nuk jam tip inati, as mbaj inat, e as kam inat, sidomos me lojtaret se ata aq dijne e aq bejne, ndejekin nje top.
Problemi qendron te arbitrazhi, dmth ti ben nje gol e vazhdon luan edhe 5 min me rrahje zemre ne maxx e me koken nga "VAR" se mos kane pare ndonje mize qe preku topin e devijoji ne rrjete.
Futbolli eshte trushperlarje, e faktuar dhe nga vete ata qe e prodhojne, por fakti qe e komentojme eshte problemi jone, jo i atyre, ata e kane bere punen e vet tamam, e vazhdojne ta bejne edhe me mire perderisa ne shkruajme per 22 budallenj qe ndjekin nje top, e ne planet ke 54 shtete ne lufte sot e kesaj dite.

Ketu jam dakort dhe une por ama njerzit arrijne te dallojne nivelin e lojes midis dy ekipeve.. une mbreme pashe nje Norvegji qe e zhdapi angline.. dhe Norvegjia i ka percjell njerzve emocione te forta.. kaq di une ! Une shreh ate qe me transmetojne lojtaret jo ate qe vendos arbitri..me VAR .. kur i leverdis!

Ketu jam dakort dhe une por ama njerzit arrijne te dallojne nivelin e lojes midis dy ekipeve.. une mbreme pashe nje Norvegji qe e zhdapi angline.. dhe Norvegjia i ka percjell njerzve emocione te forta.. kaq di une ! Une shreh ate qe me transmetojne lojtaret jo ate qe vendos arbitri..me VAR .. kur i leverdis!
Po lojtaret e shkrete ca skane pare ne kte kampionat derrash..
Prekje me dore, pozicione jashte loje, fouls etj etj..
Ti te ishe lojtar, do luaje e qete te kishe edhe Fifa kunder, pervec 12 qe ke ne fushe?

Nuk jane aq budallenj, mbushin thaset me lek. Budallenjtë jemi ne qe i ndjekim🤣

Po lojtaret e shkrete ca skane pare ne kte kampionat derrash..
Prekje me dore, pozicione jashte loje, fouls etj etj..
Ti te ishe lojtar, do luaje e qete te kishe edhe Fifa kunder, pervec 12 qe ke ne fushe?

Po pikerisht lojtaret i dine mire gjerat por e mbyllin gojen sepse marrin miliona nga ai profesion.. Cdo gje ne fund te fundit behet per leke.. tifozat jane emocional , ecin me shpirtin jo me lekun.. 😁

Back