- Anëtar
- Jun 24, 2021
- Postime
- 66,813
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !po te ishe kaq i dashur per popullin , nuk do mbaje kollare...@DUA
Para shume vjetesh, para se te ma mbyllinin sherbimet sekrete faqen ne FB,une kisha mbi 14 mij ndjekes.
Zace Isalm Kastrioti sot ka 10 mij dhe gjithe super reklamime ne media.
@Xha Tani kupton ti qe une jam njeriu i dashur i popullit?
View attachment 311009
Perse kisha aq shume ndjekes edhe pas super sulmeve te organizuara?po te ishe kaq i dashur per popullin , nuk do mbaje kollare...![]()
po ti e di , njerzit gallat duan.Perse kisha aq shume ndjekes edhe pas super sulmeve te organizuara?
Kam qene disa dite ne nje agriturisem ne San Galgano dhe e kam pare. Por ne fakt gjeja me impresioninuese qe pashe ishte nje tip meshe e burrave naten ne kishen la cati e pa dyer, aty afer. Nuk e di te kujt urdheri ishin por ishin te gjithe me pelerina te gjata te errta. Nuk ndejta shume sepse u gjenda rastesisht aty.Shpata legjendare në gur ekziston vërtet, por nuk ka të bëjë fare me Mbretin Artur. Kjo relike mesjetare ndodhet në Itali, konkretisht në Toskanë, dhe ka një histori interesante që mund të mos e dini.
Nuk u nxor, por u ngul në gur. Dhe jo nga një mbret i ardhshëm, por nga një kalorës që po hiqte dorë nga pushteti dhe dhuna.
Shpata daton që nga viti 1180 dhe është vepër e San Galgano Guidotti, një fisnik toskan me një jetë të shthurur i cili, pas një vizioni mistik, vendosi të braktiste armët dhe jetën tokësore. Si një gjest simbolik i konvertimit të tij, ai e nguli shpatën e tij në shkëmbin e malit Montesiepi, duke e transformuar atë në një kryq.
Sot mund ta vizitoni këtë relike në Rotonda di Montesiepi, pranë rrënojave evokuese të Abacisë së San Galganos. Një copë legjende e bërë realitet, e cila përmbys plotësisht kuptimin e mitit Arturian.
Historia e vërtetë është shpesh më e habitshme sesa trillimi.
Mar nga FB
View attachment 299235
po atehere perse gjemonte bota ,Sokrati... follozofi i madh...
Nuk ka shkruar kurrë asgjë...
Nuk e donte shkrimin, e konsideronte të dëmshëm për dialogun dhe për memorien
Kuriozitet... ështëpo atehere perse gjemonte bota ,
Sokrati keshtu e Sokrati ashtu ?
cdo te thote ky lajm ?
E vërtetë është. Shumë gjëra që ka thënë ai janë transmetuar nga Platoni.Sokrati... follozofi i madh...
Nuk ka shkruar kurrë asgjë...
Nuk e donte shkrimin, e konsideronte të dëmshëm për dialogun dhe për memorien
po mire o mire ss nuk po te akuzoj ty..Kuriozitet... është
Të tjerët kanë shkruajtur për të
Jo si lajm ,si kuriozitetpo mire o mire ss nuk po te akuzoj ty..
por thjesht te pyeta ngaqe ti e solle si mini lajm..
po dhe kurioziteti lajm quhet...Jo si lajm ,si kuriozitet
Pive nga pak mbrëmë... apo me karar ?po dhe kurioziteti lajm quhet...
ja pyet ke te duaah po nuk besove...
piva , piva gati nje shishe vere...Pive nga pak mbrëmë... apo me karar ?
Unë një gotë piva për vete