Abnormal
Focus, commitment, sheer fucking will.
- Anëtar
- Apr 7, 2020
- Postime
- 9,863
- Pikët
- 113
Seriozisht e ke ore? lolMendoj se Belinda do të jetë fytyra e ardhshme e PS.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Seriozisht e ke ore? lolMendoj se Belinda do të jetë fytyra e ardhshme e PS.
Qe te jesh ne krye te PS duhet te kesh vese dhe ajo i ploteson te gjitha kushtet.Seriozisht e ke ore? lol
Do te duhen me shume spital psikiatrik.Rama dhe nje mandat ..
E gjithe shqiperia eshte nje spital psiqiatrik lolDo te duhen me shume spital psikiatrik.![]()
Imja jo. Se di Shqiperia jote.E gjithe shqiperia eshte nje spital psiqiatrik lol
Imja jo. Se di Shqiperia jote.
E?ne te njejten Shqiperi mendoj se jetojme . Per aq kohe sa shumica zgjedhin ti drejtoj nje qe sipas teje eshte per spital psiqiatrik xp
A the kte gje?Do te duhen me shume spital psikiatrik.![]()
Jo po do behem une
Po u bere ti une do behem minister i cakmakut, qe te ta ndez ku e kure te duashJo po do behem une
ku leshon gje ky
lolPo u bere ti une do behem minister i cakmakut, qe te ta ndez ku e kure te duash![]()