Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Me paska fut ky Eluen ne ignore kshu ?Dhe mua mavri më thotë ai po nuk ofendohem, ka tipin e tillë Pjeri që flet shumë. Mos ja vër re, është lloj njeriut.
Po mirë ore Tano erdhe ne tirane dhe nuk na the?po nuk kam fb une..![]()
Mbase, nëse nuk ke lexuar gjë prej tij të ka futur në ignore.Me paska fut ky Eluen ne ignore kshu ?![]()
ah , nuk me pelqejne kto takimet , nje rruge e 2 pune , vallaj..Po mirë ore Tano erdhe ne tirane dhe nuk na the?![]()
Jo jo skam lexuar gje , boll kam lexuarMbase, nëse nuk ke lexuar gjë prej tij të ka futur në ignore.
Si tdush...as nuk vij te takoj ne Cërrik..ah , nuk me pelqejne kto takimet , nje rruge e 2 pune , vallaj..![]()
e thena me te beren jane mijra kilometra larg , kurse zotrote 50 kilometra larg je , nje gaz automobollit dhe, Bingo..Si tdush...as nuk vij te takoj ne Cërrik..
1 km e kam bulevardin unë ti me thua bëj 50 km.e thena me te beren jane mijra kilometra larg , kurse zotrote 50 kilometra larg je , nje gaz automobollit dhe, Bingo..![]()
e kishnjam llafne per ne Cerrik City or mik ?1 km e kam bulevardin unë ti me thua bëj 50 km.
Na oriento pak te pakten, me fjale te varfëra?Fshihet diçka e "keqe"pas këtyre protestave.
Nuk më lejohet të shkruaj më shumë
Recep Tayyip Erdogan, jo më kot ka financuar nga shteti turk përmes institucionit fetar xhaminë e Madhe të Tiranës.Na oriento pak te pakten, me fjale te varfëra?
Pas kuksianarit Ballist Morina kemi kete kuksianar. Kuksianar edhe ky, pukianar?ketu debatojme e shprehim lirshem mendimet tona, mendova se do ishte e dobishme nje teme qe mbledh jo veç opinionet tona politike mbi protesten qe po zhvillohet keto dite, por dhe idete tuaja se kush duhet vertete te "udhëheqë" popullin qe po proteston me te drejte, rrrugeve te Tiranës?
Debat te këndshem.

Perderisa nisen me Protestat ne Maqedoni, mendoj se piktura eshte e madhe.Na oriento pak te pakten, me fjale te varfëra?
Nuk e njoh kte lart..veç kte poshtePas kuksianarit Ballist Morina kemi kete kuksianar. Kuksianar edhe ky, pukianar?
A ka Perandori sy special qe deperton atje ku syt e kujt do tjeter ne bote nuk mund te depertojn?
View attachment 358293