Bradland
V.I.P
- Anëtar
- Apr 25, 2024
- Postime
- 35,390
- Pikët
- 113
28 grade sot , perfekt .Mire je me vapën?![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !28 grade sot , perfekt .Mire je me vapën?![]()
Paska pas efekt ajo e pardjeshmja dhe e djeshmja.28 grade sot , perfekt .
Mora vesh qe ju kaluan ne lepirese , as sufllaqe as byreqePaska pas efekt ajo e pardjeshmja dhe e djeshmja.![]()
Mos i qa hallin kalorësit pse I mban këmbët varur... lëpirëset po ti japin ty dhe disave si puna jote aty ne bulevard.Mora vesh qe ju kaluan ne lepirese , as sufllaqe as byreqe![]()
Ti je ne bulevard o bos si patronazhist une jam ne pune 1500 km largMos i qa hallin kalorësit pse I mban këmbët varur... lëpirëset po ti japin ty dhe disave si puna jote aty ne bulevard.
Mora vesh qe ju kaluan ne lepirese , as sufllaqe as byreqe![]()
Une jam aty ku ma do kokrra e qefit mua.Ti je ne bulevard o bos si patronazhist une jam ne pune![]()
si nuk te pelqejne takimet, eee, po me plakun pse takohesh me qejf, fluturon nga gezimi kur takohesh me plakun,ah , nuk me pelqejne kto takimet , nje rruge e 2 pune , vallaj..![]()
do vije, por lidhu tek posta private,Po mirë ore Tano erdhe ne tirane dhe nuk na the?![]()
Dhe qejfi ta do te shkosh per nje sufllaqe ne nje proteste si patronazhist , kuptova...kuptova...Une jam aty ku ma do kokrra e qefit mua.
Nuk kam pronar mbi kok. Kuptove gje apo hiç![]()
iken ato kohe..si nuk te pelqejne takimet, eee, po me plakun pse takohesh me qejf, fluturon nga gezimi kur takohesh me plakun,
tani urgjentisht te urdheroj te shkosh e ta takosh 3d1 dhe shoke te tjere qe rrijne ne tirone, me kete rast rri nja 2-3 dite edhe tek protesta,
do vije, por lidhu tek posta private,
Hajde se sot do shpërndaj lëpirëse...Dhe qejfi ta do te shkosh per nje sufllaqe ne nje proteste si patronazhist , kuptova...kuptova...![]()
Paske kap tenderin e kopshte - çerdheve kshu ?Hajde se sot do shpërndaj lëpirëse...
Tani e kuptova pse paske bere sikur nuk e pe atehere kur te shkrova ne forumiken ato kohe..
as me ty nuk besoj te takohem me..
tani kemi Forumin , mund te flasim ktu .
jo mo , une te jam pergjigj kurdo qe mke shkrojtur..Tani e kuptova pse paske bere sikur nuk e pe atehere kur te shkrova ne forum![]()
pse kshu biri im, ke marre noi ftomje ne koke,iken ato kohe..
E kuptove me ne fund qe eshte grevethyes SHIKSiken ato kohe..
popse kshu biri im, ke marre noi ftomje ne koke,
Shenja pleqërie...?jo mo , une te jam pergjigj kurdo qe mke shkrojtur..![]()
jo , pjeri eshte rob i mire.E kuptove me ne fund qe eshte grevethyes SHIKS![]()
po ti asnjehere nuk me ke thene po vij.Shenja pleqërie...?
Je pergjigj kur unë kisha mberrit ne tirane![]()