Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Thuaj "thash te beja dhe une nje nga keto anonimet"deshnjam ta provokonjam..![]()
Ai mund te vi, pasaporten e ka.Po te ishte ktej e merrja pse jo?
Ne shqiperi ka plot vende ne shtet qe patronazhistet marrin nga 2/3 rroga ne muaj
Te takon ty ta rregullosh aty meqe ju jeni mjeshtra per kto puneAi mund te vi, pasaporten e ka.
Thuaj qe s'te do qefi ta marresh mos nxirr justifikime kot.
po cte bej te fabrika Pjerit une mo shoku Vani ?
nuk eshte magazina ime,
Ky eshte me shkerdhat se lleshiMInistri i brendshem i Shqiperise, Teneqe Llamarina thote qe do shpalle non Grata, shume Hududutadil o @Xha Tani, protesto, e shumta qe mund te bejne, te te debojne nga Shqiperia
te qojne ne Rrogozhine te Belgjikes, ta japin pencjonen me shume qe ka rrogen Pjeri ke magazinja.
![]()
Ministri i Brendshëm i Shqipërisë Lamallari: Mund të shpallen persona të tjerë “Non Grata”
Ministri i Brendshëm i Shqipërisë Lamallari: Mund të shpallen persona të tjerë “Non Grata”www.gazetaexpress.com
nuk eshte magazina ime,
ti qe je aty, pse nuk shkon e ta shohesh aty ne Cerrik,Po bie llafi, ideja qendron.
ti qe je aty, pse nuk shkon e ta shohesh aty ne Cerrik,
Ma ke then nja 4 here, e morem vesh.Te takon ty ta rregullosh aty meqe ju jeni mjeshtra per kto pune
Pertej qeverise Xha Tani, them dicka tjeter, kush duhet te ballafaqohet momentalisht me hajdutet e te kerkoje llogari ?