cool_shqype
cun per s'mari
Gjigondi i bulevardit dhe pararoja e levizjes "fllamingushet me singjira" llai @shoku_tanku
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Jo Pjeri mo jo por ai 3d1 - shijo , pjeri eshte rob i mire.
Ta kam nis dhe me foto...nga te kthej thash majtas apo djathtas. Pasi qëndrova 15-20 min te benzinato, mu pergjigje pasi kisha fjetur dhe gjum ne tiranepo ti asnjehere nuk me ke thene po vij.
kurren e kurre..
thjesht me ke pyet njehere , o tano po shtepine ku e ke. ngjit me gjimnazin te kam thene..
por jo se me the , qe hajde dil te pime kafe..
te pakten deri tani jam i paster , i paprekur nga skleroza.![]()
Di i demaskojmë të gjithë patronazhistët..ti nxjerim me zë e me figurë që ti shohin gjithë njerëzit sa fytyra të shpifura janë.Gjigondi i bulevardit dhe pararoja e levizjes "fllamingushet me singjira" llai @shoku_tanku
po ata qe kane bo operacion plastik ?Di i demaskojmë të gjithë patronazhistët..ti nxjerim me zë e me figurë që ti shohin gjithë njerëzit sa fytyra të shpifura janë.
I tradhton goja..sa hapin gojën ju bie era bajgë.po ata qe kane bo operacion plastik ?
si do njifen ?![]()
Do i nxjerresh ne tabele te reflektimit te lagjes e do ti qedhoni me gure?Di i demaskojmë të gjithë patronazhistët..ti nxjerim me zë e me figurë që ti shohin gjithë njerëzit sa fytyra të shpifura janë.
Do i qëllojmë me bajga dhe do themi,mbuloi bajga-bajgën.Do i nxjerresh ne tabele te reflektimit te lagjes e do ti qedhoni me gure?
po me habit vallaj , kur paska ndodh e gjithe kjo histori ?..Ta kam nis dhe me foto...nga te kthej thash majtas apo djathtas. Pasi qëndrova 15-20 min te benzinato, mu pergjigje pasi kisha fjetur dhe gjum ne tirane
Mbaj mend qe me ke thënë qe kafen e pi te gjimnazi...per shpine ste kam pyetur. Mbase po me zë mua skleroza
Gjithsesi po te shkruaj nr e telefonit ne PM.
do demaskohen me Flet Rrufe te qendisura me Karikatura.Do i nxjerresh ne tabele te reflektimit te lagjes e do ti qedhoni me gure?
Nuk te lejon komiteti/kuvendi kombetar qytetarDo i qëllojmë me bajga dhe do themi,mbuloi bajga-bajgën.
po me habit vallaj , kur paska ndodh e gjithe kjo histori ?..
do demaskohen me Flet Rrufe te qendisura me Karikatura.![]()
qeke vesh cik trashe bro
Ne nuk rrojmë për imazh,duhet ndryshim dhe duhet tani përpara se të jetë tepër vonë.Nuk te lejon komiteti/kuvendi kombetar qytetar
pritet te krijohet nje kuvend fshatunar, ndoshta ata te kuptojne me mire se cka ke dasht me tregue!
Prit edhe pak se eshte vape nashi. ne Shtator shofim po pat sufllaqia mire nese nuk ka so ta kalojme me kausha me fara luledjellit.Ne nuk rrojmë për imazh,duhet ndryshim dhe duhet tani përpara se të jetë tepër vonë.
Perse.nuk.konsultoheni njehere me Profesorin o te uruarit e perendise. Ay i di mire kto gjera , degjomeni mua..Prit edhe pak se eshte vape nashi. ne Shtator shofim po pat sufllaqia mire nese nuk ka so ta kalojme me kausha me fara luledjellit.
Profesori, profesori.....ka pak sa si frike se mos e vene perpara dhe do ti duhet te ngulet ne Tirane per demostrimet e fuqishme kundra oligarkise se koruptuar.Perse.nuk.konsultoheni njehere me Profesorin o te uruarit e perendise. Ay i di mire kto gjera , degjomeni mua..![]()
Qekur ne martuan me @Belle mu desh te transferohem serish ne polin e veriut se nuk rri dot pa burrin zonja.qeke vesh cik trashe bro
Mos flitni keshtu o dele e perendise ?Profesori, profesori.....ka pak sa si frike se mos e vene perpara dhe do ti duhet te ngulet ne Tirane per demostrimet e fuqishme kundra oligarkise se koruptuar.