Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Lajme te dites!

ƧɘɿɒɈnA

ƧɘɿɒɈnA
Anëtar
Apr 3, 2020
Postime
54,211
Pikët
113
Dt. 17.07.2022

1. Dy te rinj pas nje zenke te castit godasin me thike nje tjeter te ri ne qytetin e Dimalit.

2. Nje konflikt ne qytetin e Gjirokastres midis disa personave ka perfunduar ne plagosjen me thike te nje te riu qe ndodhet ne gjendje te rende.

3. Nje 38 vjecar ne Selenice ka hyre me dhune ne nje familje, ka marre peng familjaret, dhe ka dhunuar vajzen.

4. 20 persona jane ndaluar nga Policia e Durresit pasi u konstatua se ne nje anije mungonin 45 arka me banane. Dyshohet se anija transportonte droge.

5. Tre te rinj kane mbetur te vdekur nga nje sulm me arme ne aksin rrugor Fushe Kruje - Thumane

Dt. 17.07.2022

1. Dy te rinj pas nje zenke te castit godasin me thike nje tjeter te ri ne qytetin e Dimalit.

2. Nje konflikt ne qytetin e Gjirokastres midis disa personave ka perfunduar ne plagosjen me thike te nje te riu qe ndodhet ne gjendje te rende.

3. Nje 38 vjecar ne Selenice ka hyre me dhune ne nje familje, ka marre peng familjaret, dhe ka dhunuar vajzen.

4. 20 persona jane ndaluar nga Policia e Durresit pasi u konstatua se ne nje anije mungonin 45 arka me banane. Dyshohet se anija transportonte droge.

5. Tre te rinj kane mbetur te vdekur nga nje sulm me arme ne aksin rrugor Fushe Kruje - Thumane
Ky i Selenices do gjilperen pas qafes e te shkoj ne gop te somes. Nuk eshte per burg.

Dt. 17.07.2022

Krimi nuk është diçka që ndodh tani, është sjellje që ka ndodhur gjithmonë por pyetja është: pse duhet të raportohen këto, dhe jo gjërat e mira që ndodhin çdo ditë nga njerëzit e mirë ? Duke raportuar të këqijat, njerëzve i shtohet frika dhe fillojnë mendojnë se vendi është i pasigurt, ndërkohë që raste të tilla janë pak në krahasim me gjërat e mira që njerëzit bëjnë çdo ditë për njëri-tjetrin.

Eshte ber jeta ne shqiperi si me teksas
duhet leviz me arem me vete se sdihet a kthehesh gjall ne shpi a jo
Jo, s'është ashtu, por mediat dhe njerëzit raportojnë këto gjëra çdo ditë, dhe përshkak se këto gjëra raportohen, ty të krijohet frika se diçka e keqe do të ndodh. Më mirë mos shiko lajme sepse i ekzagjërojnë gjërat, mos u merr me njerëzit që shikojnë vetëm aspektin negativ të botës dhe merren me politikë se do përfundosh duke jetuar një realitet të shtrembër.

Jo, s'është ashtu, por mediat dhe njerëzit raportojnë këto gjëra çdo ditë, dhe përshkak se këto gjëra raportohen, ty të krijohet frika se diçka e keqe do të ndodh. Më mirë mos shiko lajme sepse i ekzagjërojnë gjërat, mos u merr me njerëzit që shikojnë vetëm aspektin negativ të botës dhe merren me politikë se do përfundosh duke jetuar një realitet të shtrembër.

Epo informacionin te lajmet do e marrim
nga ta di une ca ndodh ne shqiperi.
lajmet mund te genjejn per ç'do gje
ama jo per vdekjet

Epo informacionin te lajmet do e marrim
nga ta di une ca ndodh ne shqiperi.
lajmet mund te genjejn per ç'do gje
ama jo per vdekjet
Ajo çfarë mediat thonë se ndodh në shqipëri, nuk është e vërteta. Shumë gjëra që ti dëgjon tek lajmet janë me natyrë negative. Ti gjithmonë do dëgjosh gjëra që janë të këqija dhe do krijosh përshtypjen se në këtë vend jeta është në rrezik, ndërkohë që ka shumë njerëz në shqipëri që bëjnë akte të mira çdo ditë. Këta të cilët raportojnë negativitet, janë pjesë e asaj kategorie ku realiteti është i shtrembëruar. Prandaj, nuk duhen besuar lajmet.

0 siguri në Shqipëri.
Nëse shikon punën tënde, nëse nuk merresh me llafe lart e poshtë për të tjerët, nëse nuk krijon shumë marrdhënie me njerëzit e panjohur, nëse ikën në punë dhe bën punën që të takon, nëse nuk përfshihesh me njerëzit që kanë bërë ose bëjnë krime je në rregull. Jeta jote është e sigurt 99%, vetëm nëse ndodh që rastësisht të gjendesh në një ngjarje ku ka shkëmbime plumbash jeta jote vihet në rrezik. Shancet që ti të jetosh në shqipëri janë 99% nëse ndjek hapat që të thashë më sipër. ;)

Titanic optimist dhe pozitiv, bravo, me pelqen. Ik ha nje sufllaqe tani.
Kështu jan në realitet: pozitiv dhe optimist. Po ju keni parë veçse rastet ku flas për filozofinë pesimiste. Unë si person jam optimist, jetoj të tashmen se vras mendjen për gjërat në përgjithësi, bëj atë që dua dhe jam ok. Por ka njerëz si ti që për fat të keq, provokon të tjerët qëllimisht për të hapur sherre. Shpresoj mos ta bësh këtë në jetën reale se do të dal ndonjë hund lesh dhe do thuash: çi bëra vetes !

Kështu jan në realitet: pozitiv dhe optimist. Po ju keni parë veçse rastet ku flas për filozofinë pesimiste. Unë si person jam optimist, jetoj të tashmen se vras mendjen për gjërat në përgjithësi, bëj atë që dua dhe jam ok. Por ka njerëz si ti që për fat të keq, provokon të tjerët qëllimisht për të hapur sherre. Shpresoj mos ta bësh këtë në jetën reale se do të dal ndonjë hund lesh dhe do thuash: çi bëra vetes !

Kur vjen puna te Rama je optimist ti.
Me dukesh si ato patronazhistet sufllaqexhinj.😅

Kur vjen puna te Rama je optimist ti.
Me dukesh si ato patronazhistet sufllaqexhinj.😅
Nuk merrem me politikë mesa ta kam thënë, kam mendimet e mia dhe s'më intereson as PD PS LSI. Zakonisht çështjet politike në televizion i ndjek për studime. Nuk merrem me këto idiotësriat; Rama bëri këtë, Saliu bëri atë, shqipëria ka krime, shqipëria s'ka krime, korrupsioni apo mjeksia. Unë nuk kam të bëj me përfshirjen në politikë, madje dhe për të votuar vetëm njëherë kam votuar në jetën time, për të ditur si funksiononte. Patjetër, më pëlqen ta lexoj nga aspekti akademik, por vet nuk përfshihem, s'kam interes.

Dt. 17.07.2022

Ne cdo vend te botes ndodhin ngjarje kriminale! Edhe ne vendet me te zhvilluara ka psikopat qe armatosen deri ne dhembe e hyjne neper shkolla duke bere masakra. Ne cdo vend te botes ndodhin vrasje mes krimineleve apo bandave per hakmarrje dhe per territor. Cdo vend i botes ka te rinj qe drogohen, e kur u mungojne parate e droges vjedhin e grabisin. Ajo e Fushe-Krujes ishte per gjakmarrje. Askush se fal gjakun per sa kohe merr fryme...

SHQIPËRIA, VENDI KU MË PARË TË GJEN HASMI SESA SHTETI!

Ngjarja e ndodhur në Fushë-Krujë nuk është një rastësi, mos u habisni. Nuk është rastësi për dy arsye:

-E para, këtu më shpejt të gjen hasmi sesa shteti!

-E dyta, Shqipëria ka një strukturë të dobët të sigurisë së jetës!

Midis viktimave që u shkrumbuan në mesin e ditës ishte edhe një 22-vjeçar. Një 22-vjeçar që sipas mediave lëvizte me badigardë e që kishte dy vite i shpallur në kërkim ndërkombëtar nga policia.

Një 22-vjeçar që akuzohet për vrasjen e një polici të FNSH-së dhe një ish-polici në Laç. Një 22-vjeçar që dyshohej se lëvizte lirshëm mes Laçit dhe Tiranës, që dëfrehej në lokalet e Bllokut, bënte plazh në Jug, dhe që raportohet në media se linte shumë para në lokalet e tallavasë në Laç.

Po si ka mundësi që një person i tillë, nuk binte në gjurmët e policisë, por ra në gjurmët e hasmit. Përgjigjia është e thjeshtë; këtu bandat dhe antarët e bandave kriminale nuk preken. Ata bëjnë ligjin në qytet para syve të policisë e madje këta të fundit u heqin kapelen kur u kalojnë përara këmbëve me shpejtësi.

Por guxo të lidhësh dritat, të riparosh çatinë, të mbledhësh kanaçe ose plastikë për të mbijetuar, ose provo të shesësh misra, të vjen fugoni i FNSH-së me sekonda e të rrasin brenda. Këtu vërtetohet sesa të pafuqishme janë institucionet tona dhe sa e cënueshme është siguria e jetës nga bandat kriminale, të cilat për territor u bëjnë atentate njera-tjetrës.

Këto situata i shohin edhe politikanët, por nuk reagojnë. Bandat dhe antarët e tyre u duhen për fushatë elektorale. Janë ata që u sponsorizojnë mitingjet, u mbledhin njerëz, u japin vota, u shantazhojnë njerëzit e lirë që të mos shkojnë në votime.

Për një muaj ata punojnë për politikanët dhe për katër vite politikanët punojnë për ta. I lënë të shëtisin lirë, të trafikojnë lëndë narkotike, të vënë gjoba, e me radhë.

Këta e kanë kthyer Shqipërinë në një vend të pasigurtë. Nuk është vetëm një atentat, por janë bandat në lëvizje, të cilat në Fushë-Krujë dje mund të kishin hedhur në erë edhe dhjetra makina qytetarësh që kalonin në të njejtin segment rrugor.

SHQIPËRIA, VENDI KU MË PARË TË GJEN HASMI SESA SHTETI!

Ngjarja e ndodhur në Fushë-Krujë nuk është një rastësi, mos u habisni. Nuk është rastësi për dy arsye:

-E para, këtu më shpejt të gjen hasmi sesa shteti!

-E dyta, Shqipëria ka një strukturë të dobët të sigurisë së jetës!

Midis viktimave që u shkrumbuan në mesin e ditës ishte edhe një 22-vjeçar. Një 22-vjeçar që sipas mediave lëvizte me badigardë e që kishte dy vite i shpallur në kërkim ndërkombëtar nga policia.

Një 22-vjeçar që akuzohet për vrasjen e një polici të FNSH-së dhe një ish-polici në Laç. Një 22-vjeçar që dyshohej se lëvizte lirshëm mes Laçit dhe Tiranës, që dëfrehej në lokalet e Bllokut, bënte plazh në Jug, dhe që raportohet në media se linte shumë para në lokalet e tallavasë në Laç.

Po si ka mundësi që një person i tillë, nuk binte në gjurmët e policisë, por ra në gjurmët e hasmit. Përgjigjia është e thjeshtë; këtu bandat dhe antarët e bandave kriminale nuk preken. Ata bëjnë ligjin në qytet para syve të policisë e madje këta të fundit u heqin kapelen kur u kalojnë përara këmbëve me shpejtësi.

Por guxo të lidhësh dritat, të riparosh çatinë, të mbledhësh kanaçe ose plastikë për të mbijetuar, ose provo të shesësh misra, të vjen fugoni i FNSH-së me sekonda e të rrasin brenda. Këtu vërtetohet sesa të pafuqishme janë institucionet tona dhe sa e cënueshme është siguria e jetës nga bandat kriminale, të cilat për territor u bëjnë atentate njera-tjetrës.

Këto situata i shohin edhe politikanët, por nuk reagojnë. Bandat dhe antarët e tyre u duhen për fushatë elektorale. Janë ata që u sponsorizojnë mitingjet, u mbledhin njerëz, u japin vota, u shantazhojnë njerëzit e lirë që të mos shkojnë në votime.

Për një muaj ata punojnë për politikanët dhe për katër vite politikanët punojnë për ta. I lënë të shëtisin lirë, të trafikojnë lëndë narkotike, të vënë gjoba, e me radhë.

Këta e kanë kthyer Shqipërinë në një vend të pasigurtë. Nuk është vetëm një atentat, por janë bandat në lëvizje, të cilat në Fushë-Krujë dje mund të kishin hedhur në erë edhe dhjetra makina qytetarësh që kalonin në të njejtin segment rrugor.

Hasmit te "dera e shpise" nuk mund t'i ruhesh! Gjithe "sherrnaja" mes dy fiseve pat nisur prej kti djalit, pas nje zenke ne nje tallava....

Dt. 17.07.2022

Shqiperia buzeqesh me ne krye Edmut Ramallahun

Back