drague
V.I.P
- Anëtar
- Sep 20, 2010
- Postime
- 51,579
- Pikët
- 113
Msoje burrin te beje panine ose simiteMos u merzit me regjimin udhqimor se kemi, jemi me pak te prekur nga Alzheimer..
He tani..u qetesove sado pak![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Msoje burrin te beje panine ose simiteMos u merzit me regjimin udhqimor se kemi, jemi me pak te prekur nga Alzheimer..
He tani..u qetesove sado pak![]()
Ose,simite me pogace, si ne Ilbashan,..Msoje burrin te beje panine ose simite
newsbomb.al
Ka dale te kulla ne Vicidol qe e ka me pamje nga deti?@Firebird
Per te gjithe atyre qe ja leviz trurin dhe per te gjithe atyre qe ja leviz zemren.
![]()
“Shkundi” Këshillin Kombëtar, Berisha shfaqet i qetë nga Gjiri i Lalëzit, ja mesazhi për ndjekësit
Ish-kryeministri Sali Berisha pas një ditë të ngjeshur në mbledhjen e Këshillit Kombëtar, ku ngriti tonet se PD-ja që ekzistonte dikur nuk është më,newsbomb.al

@Firebird
Per te gjithe atyre qe ja leviz trurin dhe per te gjithe atyre qe ja leviz zemren.
![]()
“Shkundi” Këshillin Kombëtar, Berisha shfaqet i qetë nga Gjiri i Lalëzit, ja mesazhi për ndjekësit
Ish-kryeministri Sali Berisha pas një ditë të ngjeshur në mbledhjen e Këshillit Kombëtar, ku ngriti tonet se PD-ja që ekzistonte dikur nuk është më,newsbomb.al
@ZET ,
![]()
TRANSKRIPTI ZBULON GAFËN – Ambasadorja Yuri Kim nuk njeh aktin e pavarësisë së Ismail Qemalit
15:06, 03/10/202
Ambasadorja amerikane në Tiranë Yuri Kim ka bërë një gafë në emisionin ‘Opinion’ të para pak ditëve duke mos njohur aktin e pavarësisë së Ismail Qemalit të 28 nëntorit 1912.
Në transkriptin e intervistës të publikuar nga ambasada amerikane në faqen e saj, teksa gazetari Blendi Fevziu i thotë Kim se Shqipëria nuk ka rrugë tjetër vec perëndimit, ambasadorja amerikane u përgjigj se Shqipëria duhet të bëjë një zgjedhje, siç bëri në vitin 1920 duke u shkëputur nga Perandoria Osmane e duke u bërë shtet i pavarur.
https://www.syri.net/politike/53723...ntin-e-memex-mes-emrave-edhe-elisa-spiropali/
Ndërkohë gazetari Blendi Fevziu vijon më tej intervistën me ambasadoren amerikane duke mos tentuar ta korrigjojë për gafën e rëndë e të dukshme.
Akti i Pavarësisë së Shqipërisë nga Perandoria Osmane u firmos në Vlorë më 28 nëntor 1912.
![]()
Pjesë nga transkripti
Fevziu: Shqipëria nuk ka rrugë tjetër përveç Perëndimit, le të themi Bashkimi Evropian dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Ambasadorja Kim: Nuk do thosha se Shqipëria nuk ka rrugë tjetër. Ju duhet të bëni një zgjedhje.
Fevziu: Zgjedhje?
Ambasadorja Kim: Mendoj se në vitin 1920, në fund të Luftës së Parë Botërore, Shqipëria zgjodhi të shkëputej nga Perandoria Osmane dhe të bëhej një shtet i pavarur. Shtetet e Bashkuara zgjodhën të mbështesin aspiratat e shqiptarëve në këtë drejtim…
Do na ndaj me hashemin Rahsanxhanin,Dmth do na marre vedha Erdogani?
Do na ndaj me hashemin Rahsanxhanin,
@ZET ,
![]()
TRANSKRIPTI ZBULON GAFËN – Ambasadorja Yuri Kim nuk njeh aktin e pavarësisë së Ismail Qemalit
15:06, 03/10/202
Ambasadorja amerikane në Tiranë Yuri Kim ka bërë një gafë në emisionin ‘Opinion’ të para pak ditëve duke mos njohur aktin e pavarësisë së Ismail Qemalit të 28 nëntorit 1912.
Në transkriptin e intervistës të publikuar nga ambasada amerikane në faqen e saj, teksa gazetari Blendi Fevziu i thotë Kim se Shqipëria nuk ka rrugë tjetër vec perëndimit, ambasadorja amerikane u përgjigj se Shqipëria duhet të bëjë një zgjedhje, siç bëri në vitin 1920 duke u shkëputur nga Perandoria Osmane e duke u bërë shtet i pavarur.
Ndërkohë gazetari Blendi Fevziu vijon më tej intervistën me ambasadoren amerikane duke mos tentuar ta korrigjojë për gafën e rëndë e të dukshme.
Akti i Pavarësisë së Shqipërisë nga Perandoria Osmane u firmos në Vlorë më 28 nëntor 1912.
![]()
Pjesë nga transkripti
Fevziu: Shqipëria nuk ka rrugë tjetër përveç Perëndimit, le të themi Bashkimi Evropian dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Ambasadorja Kim: Nuk do thosha se Shqipëria nuk ka rrugë tjetër. Ju duhet të bëni një zgjedhje.
Fevziu: Zgjedhje?
Ambasadorja Kim: Mendoj se në vitin 1920, në fund të Luftës së Parë Botërore, Shqipëria zgjodhi të shkëputej nga Perandoria Osmane dhe të bëhej një shtet i pavarur. Shtetet e Bashkuara zgjodhën të mbështesin aspiratat e shqiptarëve në këtë drejtim…

hahahahahhaha.shume smeshuran ki djali![]()
E kryesonte Mamica, degjova,..Doge e pe listen e re qe doli me te kerkuarit nga lista e policise se shtetit? lol
kaja nonen u p@rdh shteti mu ne te