• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Libri Kybalioni

Jo jo spo lexoj....e kam mendjen te dhuna :p

Shiko se e prishe temen ishte serioze me.libra me gjera ti e bere paciavure :d

Ma shkarkon dot librin?
Shtyp tek link dhe je ne rregull, pasi thjesht zbret me shigjeten poshte pa patur nevoje ta shkarkosh librin.

Shtyp tek link dhe je ne rregull, pasi thjesht zbret me shigjeten poshte pa patur nevoje ta shkarkosh librin.
Ore zoteri se me.ngrite nervat do mare kamzhik tani qe te nxesh mend.
E dua te shkarkuar kupton apo jo?

Ore zoteri se me.ngrite nervat do mare kamzhik tani qe te nxesh mend.
E dua te shkarkuar kupton apo jo?
Ku ka kamzhik qe rreshket ne trupin tim delikat ? , dorezohet kamzhiku, thot jo se gjynah :p
(o zonje ishalla po te nimo noi anetar qe te kupton me drejt se une ne kete hall qe te ka zon ?)

Ku ka kamzhik qe rreshket ne trupin tim delikat ? , dorezohet kamzhiku, thot jo se gjynah :p
(o zonje ishalla po te nimo noi anetar qe te kupton me drejt se une ne kete hall qe te ka zon ?)

Ne lekuren e bute kamzhiku ngjit me mire ...
Po nese sdo shenja do te gjej ndonje metode tjeter.
Flm qe me.lodhe dhe sme ndihmove.

Dicka te rendesishme per ju te apasionuarit e okultit.
Kybalionit i duhet nje celes per te c'kycur misterin, pa kete celes eshte vetem nje grumbull fjalesh.

I keni marre leje paraprake per ta shperndare?
une i kam marre leje qe para 10 vjetesh e lexova e rilexova por asnje formule? si ta ve ne jete, nejse nuk eshte ide e keqe ta rilexoj, thuhet se sa here e lexon meson dicka te re!

Jo dhe as nuk kemi ndermend. :p
Mos e caj koken, vete autori/autorja e Kybalionit eshte misterioz, shume supozojne cili eshte, pak e dine.
Prandaj libri eshte free.
Nuk eshte prone e perkthyesit, ke qef e perkthen, s'ke nuk e perkthen.
Lexova nja dy faqe, perkthimi eshte medioker.

une i kam marre leje qe para 10 vjetesh e lexova e rilexova por asnje formule? si ta ve ne jete, nejse nuk eshte ide e keqe ta rilexoj, thuhet se sa here e lexon meson dicka te re!
Po s'ta dhash un formulen nuk e ve dot ne jete, dmth ate celsin:p

e ke gjetur ti celsin, e di qe sma kursen nese ta kerkoj?
Yes, lexo hermes trismegistus me pare, me pas do te te sugjeroj nje liber ku shtjellon negativitetet(sepse Kybalionit i mungon pjesa negative), me pas po mu mbush mendja ta jap celsin ? ``kiss``

Yes, lexo hermes trismegistus me pare, me pas do te te sugjeroj nje liber ku shtjellon negativitetet(sepse Kybalionit i mungon pjesa negative), me pas po mu mbush mendja ta jap celsin ? ``kiss``
eee u fiksova para ca vitesh? per keto misteret mirepo nuk te tregon njeri , po i hyra prape do te duhet te mbash fjalen??

Kybalionin, nuk e kane shkruar 3 vete. E ka shkruar nje femer.

Ok... tash mund te lexojme ndonje liber ma shume. Kybalioni (123 faqe, i perkthyer ne shqip nga Adrian Kosturi), per nje kohe te gjate ka qarkulluar neper rrethe te mbyllura okulte, hermetike, por sot kemi qasje te gjithe në te. I publikuar fillimisht ne vitin 1908 me tre autor anonim, nen pseudonimin "Tre Rishtaret (The Three Initiates)". Është thelbi i mësimeve të Hermes Trismegistus.

View attachment 32855
Nuk ishin three initiates, ishte nje femer. Ajo femra shkroi qe jane tre rishtare....

Three in one.

Look at the gender!

Te gjithe magjistare ketu....
To be strafkulla... marshalla alla alla ...

Back