luleshtrydhe
V.I.P
- Anëtar
- May 4, 2016
- Postime
- 33,853
- Pikët
- 113
Do perdorim strategji, nuk do e leshojme veten per dy qime floke ?Une skam shume po ti thuaj cdo heqesh.
(po e lexon librin ti?)
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Do perdorim strategji, nuk do e leshojme veten per dy qime floke ?Une skam shume po ti thuaj cdo heqesh.
Do perdorim strategji, nuk do e leshojme veten per dy qime floke ?
(po e lexon librin ti?)
Shtyp tek link dhe je ne rregull, pasi thjesht zbret me shigjeten poshte pa patur nevoje ta shkarkosh librin.Jo jo spo lexoj....e kam mendjen te dhuna
Shiko se e prishe temen ishte serioze me.libra me gjera ti e bere paciavure :d
Ma shkarkon dot librin?
Ore zoteri se me.ngrite nervat do mare kamzhik tani qe te nxesh mend.Shtyp tek link dhe je ne rregull, pasi thjesht zbret me shigjeten poshte pa patur nevoje ta shkarkosh librin.
Ku ka kamzhik qe rreshket ne trupin tim delikat ? , dorezohet kamzhiku, thot jo se gjynahOre zoteri se me.ngrite nervat do mare kamzhik tani qe te nxesh mend.
E dua te shkarkuar kupton apo jo?
Ku ka kamzhik qe rreshket ne trupin tim delikat ? , dorezohet kamzhiku, thot jo se gjynah
(o zonje ishalla po te nimo noi anetar qe te kupton me drejt se une ne kete hall qe te ka zon ?)
une i kam marre leje qe para 10 vjetesh e lexova e rilexova por asnje formule? si ta ve ne jete, nejse nuk eshte ide e keqe ta rilexoj, thuhet se sa here e lexon meson dicka te re!I keni marre leje paraprake per ta shperndare?
Mos e caj koken, vete autori/autorja e Kybalionit eshte misterioz, shume supozojne cili eshte, pak e dine.Jo dhe as nuk kemi ndermend.![]()
Po s'ta dhash un formulen nuk e ve dot ne jete, dmth ate celsinune i kam marre leje qe para 10 vjetesh e lexova e rilexova por asnje formule? si ta ve ne jete, nejse nuk eshte ide e keqe ta rilexoj, thuhet se sa here e lexon meson dicka te re!
e ke gjetur ti celsin, e di qe sma kursen nese ta kerkoj?Po s'ta dhash un formulen nuk e ve dot ne jete, dmth ate celsin![]()
Yes, lexo hermes trismegistus me pare, me pas do te te sugjeroj nje liber ku shtjellon negativitetet(sepse Kybalionit i mungon pjesa negative), me pas po mu mbush mendja ta jap celsin ?e ke gjetur ti celsin, e di qe sma kursen nese ta kerkoj?

E ka gjet rowe se si kthehet guri ne flori, pranej eshte bere big koss ?e ke gjetur ti celsin, e di qe sma kursen nese ta kerkoj?
eee u fiksova para ca vitesh? per keto misteret mirepo nuk te tregon njeri , po i hyra prape do te duhet te mbash fjalen??Yes, lexo hermes trismegistus me pare, me pas do te te sugjeroj nje liber ku shtjellon negativitetet(sepse Kybalionit i mungon pjesa negative), me pas po mu mbush mendja ta jap celsin ?![]()
Mmmmm, ti nuk do e mbaje mend celesin dhe te ta thone, je puro materialiste....nix idealizem....ke mendjen vetem ke floriri.E ka gjet rowe se si kthehet guri ne flori, pranej eshte bere big koss ?
Nuk ishin three initiates, ishte nje femer. Ajo femra shkroi qe jane tre rishtare....Ok... tash mund te lexojme ndonje liber ma shume. Kybalioni (123 faqe, i perkthyer ne shqip nga Adrian Kosturi), per nje kohe te gjate ka qarkulluar neper rrethe te mbyllura okulte, hermetike, por sot kemi qasje te gjithe në te. I publikuar fillimisht ne vitin 1908 me tre autor anonim, nen pseudonimin "Tre Rishtaret (The Three Initiates)". Është thelbi i mësimeve të Hermes Trismegistus.
![]()
The Kybalion (In Albanian) | PDF
Te drejtat e perkthimit ne gjuhen shqipe jane te rezervuara. Ky publikim nuk mund te kopjohet, ripublikohet, shtypet, shperndahet apo shitet, ne forme elektronike apo mekanike, ne teresi ose pjeserisht, pa pelqimin paraprak te perkthyesit. Nese keni kerkesa ose pyetje ne lidhje me sa mesiper...www.scribd.com
View attachment 32855
Jopo libra me sex tantrikUne dua te lexoj libra Erotik me skena zjermi.
Antikiteti nuk me duhet per momentin![]()