Hello Kitty
❤☆҉‿★ Ŧђαήк ¥☺ů ★☆҉‿❤
- Anëtar
- Feb 8, 2011
- Postime
- 27,942
- Pikët
- 113
Na thoni pak a shume, se per cfare behet fjale ne kete liber, qe te na zgjoni interesin, para se ta shkarkojme kot me kot.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Te gjithe magjistare ketu....
To be strafkulla... marshalla alla alla ...
Une di qe materialistet blihen, nuk blejne ,... siç bej une pshMmmmm, ti nuk do e mbaje mend celesin dhe te ta thone, je puro materialiste....nix idealizem....ke mendjen vetem ke floriri.
Pershembull trajtohet gjere law of attraction qe ti e njeh mire.Na thoni pak a shume, se per cfare behet fjale ne kete liber, qe te na zgjoni interesin, para se ta shkarkojme kot me kot.
Oh, ok! Dmth qe eshte interesante. Thanks!Pershembull trajtohet gjere law of attraction qe ti e njeh mire.
E ka fajin Prometeu qe s'u ka cuar pishtarinTe gjithe magjistare ketu....
To be strafkulla... marshalla alla alla ...

Ca ke blere ti pershembull.Une di qe materialistet blihen, nuk blejne ,... siç bej une psh![]()
Ja ma mbylli gojen ky siper me ate citimin, sa u bera gati te tregoja une ?Ca ke blere ti pershembull.