• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Libri Kybalioni

Na thoni pak a shume, se per cfare behet fjale ne kete liber, qe te na zgjoni interesin, para se ta shkarkojme kot me kot.

Unë s'marr vesh nga llozhat...
Po faktin që paska një llozhë dedikuar ideve serbe më jep një ide se ç'mund të jenë...

Rishtarë ka rrenjen rishtas, qe do te thote sipas llogjikes së afërmi, përsëri dhe jo nismëtarë.

Three initiates perkthehet 3 nismëtarët (iniciatorët) dhe jo 3 rishtarët.

‚Frequently asked Questions .

UGLE.

Das ist die Muttergroßloge aller regulären Großlogen der Welt.

PS..............The Serbian masonry needs stability now more than ever. Today, free masons in our country, and all of those who keep account on its further development in general, carry a responsibility larger than ever for the development in Serbia in the future.

E te TJERA.

"Buzët e Urtësisë janë të kycura, përvecse për veshët e Arsyes" -Kybalioni

Sa lexova perkthimin e thenies nuk vazhdova me tej.

p.s. "Buzët e Urtësisë janë të kycura, përvec veshëve të Arsyes"

Nuk e kam lexuar por e kam degjuar ne "audiofile" ne periudhen e Plandemise dhe eshte i komplikuar. Tani qe e hasa serish, po e vej ta ridegjoj keto dite.

Back