Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Martesa vendim

Status
Temë e mbyllur.
Mia po pse o Mia ta mari ket vendim, ato kan jetu 20 vite aty skan vdek per buken e gojes ne gjith kto vite. Nese ti un etj kemi ik kan qe rrethana te ndryshme. Ajo ka 20 vite aty , pastaj ku ka gje me te mire te jetosh me personat me te dashur pran, per cdo te mir e te keq i ke aty. Kjo eshte jeta nuk eshte leku , ketu do ket arsye tjera se ska mundesi perderisa thot vjen dhe vjerra atje cdo 3 muj. Un mendoj se femra eshte pak me e brisht e ka nevoj per mbeshtetjen e saj familjare , te jetosh vetem sot behesh vertet shum njeri i ftoht dhe e stresume . Burri saj duhet te mendoj per 2 personat me te dashur ne jeten e tyre jo ti boj presion te till , mbase vajza ka nje mosh te re e esht rrit ne ngrohtesin familjare te saj po prap sme duket e drejt te mori kete hap pa deshire sepse do ken probleme me vone .
Gjiths e kuptoj dhe cfar thua ti
Kete duhet ta kishin diskutuar para martese. Qe une nuk do ndahem nga familja dhe pike. Ai e beri te tijen erdhi jetoi ne nje vend te huaj per ate. Nuk e gjeti dot veten me pune . Tani i takon kesaj ti vehe pas burrit. Jane nje familje tani. S’ka mami bsbi. Si une e burri kemi ik larg prinderve per te krijuar jeten tone. Ajo akoma kujton se eshte cupe te dera e babait dhe burri duhet ti vije pas avazit asaj.

Meshkujt me karakter nuk i suportojne gjera tilla.
Ashtu si as femrat e pjekura e me karakter.
Cdo kush ka vdndin e vet.
Por ne rradhe te pare familja e jote.
As unë nuk i duroj dot këto... shpirt e xhan po kufiri ke thana.. se përndryshe të duket vetja kollovar në shpinë tate

Kete duhet ta kishin diskutuar para martese. Qe une nuk do ndahem nga familja dhe pike. Ai e beri te tijen erdhi jetoi ne nje vend te huaj per ate. Nuk e gjeti dot veten me pune . Tani i takon kesaj ti vehe pas burrit. Jane nje familje tani. S’ka mami bsbi. Si une e burri kemi ik larg prinderve per te krijuar jeten tone. Ajo akoma kujton se eshte cupe te dera e babait dhe burri duhet ti vije pas avazit asaj.
Po mbase e kan diskutu para martese, mbase ky pranaj ka ik atje ka tho telebingo . E tani qe mund tket kap pak ate burr power po mendon kete shkeputje se une jam burri. Pse te gjykojm gjithmone femren ne kete rast? Un mendoj se ato 100% kan pas per ta pas me te veshtire atje, dhe burri ksaj do ket ate hallelujah freedom qe mbase se ka dot aty ku eshte 🤷🏻‍♀️ . Anyway cdo kush ka mendimin e tyre

Pershendetje, pata deshir ta ndaj keta me ju

Burri jam ka marrë vendim me dalë në Zvicër .Unë jam 20 vjet në Austri, burri i ka rreth tri vite këtu në Austri dhe ka marrë vendim për me dalë në Zvicër. Mu ka ndrru jetë baba qëtë tetë muaj, e kam një çikë vogël, burri ka marrë vendim me shku në Zvicër për nje jet met mir per me na ndihmuar, vjen edhe vjehra ime aty, me na ndihmuar gjdo tre muaj, por presim ka dek baba, jam shumë e ftohur, kam nevojë për familjen time këtu, i kam vllavin motrat, nënën, nuk di çka me ba kam Shum Pression nga ana e burrit. Ju felnderoj
Une s'te jap dot mendim se jam beqar per vete dhe nuk di nga keto gjera.

.
Po mbase e kan diskutu para martese, mbase ky pranaj ka ik atje ka tho telebingo . E tani qe mund tket kap pak ate burr power po mendon kete shkeputje se une jam burri. Pse te gjykojm gjithmone femren ne kete rast? Un mendoj se ato 100% kan pas per ta pas me te veshtire atje, dhe burri ksaj do ket ate hallelujah freedom qe mbase se ka dot aty ku eshte 🤷🏻‍♀️ . Anyway cdo kush ka mendimin e tyre
Pi c’te keqe ka te ikesh pas burrit se kuptoj? Mbase ai do ate lirine e vet apo te rrisi familjen si do ai. Nuk e dime sa fusin hundet njerezit e saj tek familja e tij e re.

Status
Temë e mbyllur.
Back