• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Mendime Çasti

oardefault.jpg

O çjam kenaq sot prz, jo vetem qe kam ngrene e kam pire gjera te Mira, se u be qe nga e Hena qe kam fut nja 500 € ne portofol dhe vetem po ha dhe po pi ça te me thoje truri, pa e vrare mendjen fare per çmimin qe kane apo qe kane pas 😂

Po ka pas dhe Gallata te tjera me çiftet touriste verdall...o Sa kam qesh prz, me lot... Aaaa çe ka fol zoti kete Paris more çe ka fal 😅

Tani per momentin jam duke ngrene kete plaçken ketu : 😋

1000003836.jpg

😂

PO. Kam vrejtur kur erdha ne Amerik. Studiova, mesova dhe i shkatrova te gjitha barierat. Nuk ma ndin as per Skenderbeun.
Tjeter gje do te ndodhte psh. nese do shkoje ne Japoni, Kine apo boten arabe. Dhe ne baze te ambientit qe do gjeje, do zhvilloje edhe konceptin e lirise, dhe me shume mundesi tjeter qasje do kishe ndaj Skenderbeut.
Derisa te kuptosh qe askush nuk i shpeton asaj qe gjendet jashte qenies sone, edhe ti skllav je. Te gjithe ashtu jemi.
Ndryshimi i vetem qendron tek fakti qe shume njerez genjehen se veprojne me vullnet te plote dhe te pavarur nga bota perreth, dhe disa te tjere jane te ndergjegjshem se gjenden ne kete ne Bote ne nje kurth prej te cilit nuk shpetojne dot.

Tjeter gje do te ndodhte psh. nese do shkoje ne Japoni, Kine apo boten arabe. Dhe ne baze te ambientit qe do gjeje, do zhvilloje edhe konceptin e lirise, dhe me shume mundesi tjeter qasje do kishe ndaj Skenderbeut.
Derisa te kuptosh qe askush nuk i shpeton asaj qe gjendet jashte qenies sone, edhe ti skllav je. Te gjithe ashtu jemi.
Ndryshimi i vetem qendron tek fakti qe shume njerez genjehen se veprojne me vullnet te plote dhe te pavarur nga bota perreth, dhe disa te tjere jane te ndergjegjshem se gjenden ne kete ne Bote ne nje kurth prej te cilit nuk shpetojne dot.
Nuk veproj pa kufizim. E ndjej. Shume ndikohem edhe nga forumi. Ky ndergjegjesim mendoj se tregon se kam liri, nuk kam kufi mendimi. Ose tentativ per liri te plot mendimi.

Back