Bradland
V.I.P
- Anëtar
- Apr 25, 2024
- Postime
- 35,132
- Pikët
- 113
Nuk jam hutu por asnjehere se kam marre vesh per ke behet fjaleTgjith e dim po esht hutu bradi![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Nuk jam hutu por asnjehere se kam marre vesh per ke behet fjaleTgjith e dim po esht hutu bradi![]()
FareNuk i ka qef llafet ai![]()
IkuNuk jam hutu por asnjehere se kam marre vesh per ke behet fjale![]()
Bona noteNa duket pak pushim ne forumi
Naten
Nuk hiqet pa te te dale thinjat..Ka ndonje menyre se si te hiqet kjo "Anetar i ri"? Se po ndihem shume e sulmuar nga audienca
shqip nuk flisni dot me sa po kuptoj ?They say the enemy of my enemy is my friend.
So tell me, who’s the real enemy: the friend that betrayed, or the enemy that exposed them?
Jo , ajo eshte me nivele.Ka ndonje menyre se si te hiqet kjo "Anetar i ri"? Se po ndihem shume e sulmuar nga audienca
Posto sa me shume,te rritet nr postimeve.Ka ndonje menyre se si te hiqet kjo "Anetar i ri"? Se po ndihem shume e sulmuar nga audienca
Uran si je?Sa te zotë jane të rinjtë e forumit. E dine saktësisht ku hapen temat dhe e ngasin forumin perfektë. Kur hyra unë per herë te parë ne forume, nuk dija as ta ngisja, as ku ishte dera.![]()