• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Mendime çasti...2

Sa te zotë jane të rinjtë e forumit. E dine saktësisht ku hapen temat dhe e ngasin forumin perfektë. Kur hyra unë per herë te parë ne forume, nuk dija as ta ngisja, as ku ishte dera. 🙄
Uran si je?
Nuk esht aq e veshtire sepse sot ka miliona forume qe jane pak a shume njesoj, si BlackHat pershembull qe kane mijra vizitore
Varet dhe cfare viti je futur ti por nuk esht aq e komplikuar : )
U pergjigja ngaqe dhe un i ri jam

Sa te zotë jane të rinjtë e forumit. E dine saktësisht ku hapen temat dhe e ngasin forumin perfektë. Kur hyra unë per herë te parë ne forume, nuk dija as ta ngisja, as ku ishte dera. 🙄
Ndoshta nuk eshte se te rinjte e dine si ta ngasin me mire.
Ndoshta problemi eshte se ti ende po kerkon deren, ndersa ata e kane kuptuar qe ndertesa nuk ekziston.

Ndoshta problemi eshte se ti ende po kerkon deren, ndersa ata e kane kuptuar qe ndertesa nuk ekziston.
E Bukur kjo
Te kane pritur me kembet e para ?
Pa merak se e kane zakon keta
Mirseerdhe dhe shpresoj qe nuk jemi zen kurr bashk.🤪

Nuk e kisha me ju personalisht. Perkundrazi, nuk me jepni pershtypjen e nje anetareje te re. E kisha fjalen per ate qe hapi temen per dasmat. Dyshova se mund te jete dikush i vjeter qe po paraqitet si i/e re. Ne fund te fundit, nje anetar i sapoardhur zakonisht nuk e njeh forumin aq mire sa te dije menjehere ku duhen hapur temat. Ndersa une, me kohe, kam mesuar jo vetem hyrjen, por edhe cdo skute te forumit. 😉

Nuk e kisha me ju personalisht. Perkundrazi, nuk me jepni pershtypjen e nje anetareje te re. E kisha fjalen per ate qe hapi temen per dasmat. Dyshova se mund te jete dikush i vjeter qe po paraqitet si i/e re. Ne fund te fundit, nje anetar i sapoardhur zakonisht nuk e njeh forumin aq mire sa te dije menjehere ku duhen hapur temat. Ndersa une, me kohe, kam mesuar jo vetem hyrjen, por edhe cdo skute te forumit. 😉
Mos e mat njohjen me kohen.
Ka njerez qe banojne nje jete te tere ne nje labirint dhe vdesin pa kuptuar se jane brenda tij. Ka te tjere qe e shohin harten qe ne hapin e pare.
Turma adhuron kohen, sepse koha i jep iluzionin e merites. Por nuk eshte koha qe zbulon vendin. Eshte shikimi. Dhe jo te gjithe shohin.

Eh ja bofsha gropen sa difficile kjo legislazione italiana ncncn lloj lloj DPCM, DPR, D.Lgs, costituzione, articoli bis sopra bis se na than dhe ato 2 fije tru qe na kan ngel 😭

Mos u mundo të fitosh vend në jetën e askujt. Njerëzit që të duan vërtet, ta hapin vetë derën.

Back