Petrit Kola
PERANDOR
- Anëtar
- Jun 24, 2021
- Postime
- 65,843
- Pikët
- 113
Enderoj fatin tend.Ka ndonje menyre se si te hiqet kjo "Anetar i ri"? Se po ndihem shume e sulmuar nga audienca
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Enderoj fatin tend.Ka ndonje menyre se si te hiqet kjo "Anetar i ri"? Se po ndihem shume e sulmuar nga audienca
Edhe ty boll te sulmojnëEnderoj fatin tend.![]()
Jo boll per kapacitetin tim.Edhe ty boll te sulmojnë![]()
Ndoshta nuk eshte se te rinjte e dine si ta ngasin me mire.Sa te zotë jane të rinjtë e forumit. E dine saktësisht ku hapen temat dhe e ngasin forumin perfektë. Kur hyra unë per herë te parë ne forume, nuk dija as ta ngisja, as ku ishte dera.![]()
E Bukur kjoNdoshta nuk eshte se te rinjte e dine si ta ngasin me mire.
Ndoshta problemi eshte se ti ende po kerkon deren, ndersa ata e kane kuptuar qe ndertesa nuk ekziston.
Nuk e kisha me ju personalisht. Perkundrazi, nuk me jepni pershtypjen e nje anetareje te re. E kisha fjalen per ate qe hapi temen per dasmat. Dyshova se mund te jete dikush i vjeter qe po paraqitet si i/e re. Ne fund te fundit, nje anetar i sapoardhur zakonisht nuk e njeh forumin aq mire sa te dije menjehere ku duhen hapur temat. Ndersa une, me kohe, kam mesuar jo vetem hyrjen, por edhe cdo skute te forumit.Ndoshta nuk eshte se te rinjte e dine si ta ngasin me mire.
Ndoshta problemi eshte se ti ende po kerkon deren, ndersa ata e kane kuptuar qe ndertesa nuk ekziston.
Mos e mat njohjen me kohen.Nuk e kisha me ju personalisht. Perkundrazi, nuk me jepni pershtypjen e nje anetareje te re. E kisha fjalen per ate qe hapi temen per dasmat. Dyshova se mund te jete dikush i vjeter qe po paraqitet si i/e re. Ne fund te fundit, nje anetar i sapoardhur zakonisht nuk e njeh forumin aq mire sa te dije menjehere ku duhen hapur temat. Ndersa une, me kohe, kam mesuar jo vetem hyrjen, por edhe cdo skute te forumit.![]()
Do votosh veten?Do hap dhe une nje user tjeter, u pa puna
Do bej monolog si keta "te rinjte"Do votosh veten?![]()
Nuk dime Greqisht neΠολα....!!
Και διαφορα!!![]()
Keta po ja marrin edhe Hamletit m’kthese!Do bej monolog si keta "te rinjte"
Kur do e kemi kete fat