Cerebral Cortex
▲M..... of the T.....▼ ▌G+▐
Se them
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !jo mendoj se jan njerez empatikA mendoni qe njerezit qe jane te sjellshem..jane ne fakt njerez qe nuk kane kurajo...dhe me miresjelljen e tyre ne fakt duan thjesht te evitojne konfliktet?
Varet nga njeriu dhe eksperiencat e qellimet e tij. Dikish e perdor si mekanizem mbrojtes e fituar nga eksperiencat traumatike te jetes, nje tjeter se eshte rritur me ate fryme, e te tjere qe e perdorin per te arritur ate qe duan.A mendoni qe njerezit qe jane te sjellshem..jane ne fakt njerez qe nuk kane kurajo...dhe me miresjelljen e tyre ne fakt duan thjesht te evitojne konfliktet?
Mirësjellja eshte force kur shoqerohet me dinjitet dhe kufij. Kur jepet pa kufi, kthehet ne dobesi dhe budallek.A mendoni qe njerezit qe jane te sjellshem..jane ne fakt njerez qe nuk kane kurajo...dhe me miresjelljen e tyre ne fakt duan thjesht te evitojne konfliktet?
-Une them qe para se te vene te kryeministria, duhet te vene te Tv qe propagandojne tani e 30 vite, e pastaj ti drejtohen Surrelit.
Jane kanceri i kesaj shoqerie!!
jo mendoj se jan njerez empatik
Me fal qe nderhyj , por nuk besoj se askush ska naj detyrim kthimi pergjigjeje. Liri shprehjeje , mendimi dhe perqasjejeEjjj ti, po mua pse sme ke shkruar mbrapsht, ku te kam bere gjithe ate koment dhe te kam uruar dhe diten e mire![]()
Te isha ne vendin tend do e ndaja direkt , apo nuk jeni te martuar.Ejjj ti, po mua pse sme ke shkruar mbrapsht, ku te kam bere gjithe ate koment dhe te kam uruar dhe diten e mire![]()
Kush ta ka thene kte, nuk esht ne nivelin tend. Nivelit "harbut" miresjellja ju duket mungesë kurajoje, por ti e njeh me mire se gjithkush tjeter veten tënde.A mendoni qe njerezit qe jane te sjellshem..jane ne fakt njerez qe nuk kane kurajo...dhe me miresjelljen e tyre ne fakt duan thjesht te evitojne konfliktet?
NietzcheKush ta ka thene kte, nuk esht ne nivelin tend. Nivelit "harbut" miresjellja ju duket mungesë kurajoje, por ti e njeh me mire se gjithkush tjeter veten tënde.
![]()
Largpamesia e JUAJ eshte e....Keto rradhat e gjata te bera nga amerikanet per pokemon....sa budallenj jane
Po pra , por Portugezet nuk emigrojne si shqiptaret e gjore , se e kane ekonomine bucko , te shendetshme oh moterPo shifja nje film dhe zhvillohej ne Portugali. Beautiful, now in my bucket list to visit. Plazhet simply![]()
Dhe Faroe IslandsPo pra , por Portugezet nuk emigrojne si shqiptaret e gjore , se e kane ekonomine bucko , te shendetshme oh moter![]()