Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Mendime çasti...3

mungesa e dashurise te ben ty , qe te luftosh cdo dite me Mullinjte e Eres.

kerko ndihme.

madje , madje fillo nga @Hello Kitty ..

kerkoj asaj te te gjej nje zezake , nga ato qe ne te bardhet i mbajme per pastruese shtepish...ato do te mesojne.🦊

Juve theksoni se une jam ndryshe nga ju. Eshte vertet, une nuk jam si juve. Une jam ARNAUT.

Nuk kam lindur te ndjek.
Asnjehere lutem per dashuri,
Ata ndryshojn fytyrat,
une qendroi i vertet.
Kjo eshte arsye qe nuk me ndjejn.
Une nuk jam si ata,
Une nuk jam si ata.
Nuk perkulem, nuk shtirem.
kam zjarr ne gjoksin tim,
ngrihem lart e me lart.
Une nuk jam si ata,
Une nuk jam si ata.

Juve theksoni se une jam ndryshe nga ju. Eshte vertet, une nuk jam si juve. Une jam ARNAUT.

Nuk kam lindur te ndjek.
Asnjehere lutem per dashuri,
Ata ndryshojn fytyrat,
une qendroi i vertet.
Kjo eshte arsye qe nuk me ndjejn.
Une nuk jam si ata,
Une nuk jam si ata.
Nuk perkulem, nuk shtirem.
kam zjarr ne gjoksin tim,
ngrihem lart e me lart.
Une nuk jam si ata,
Une nuk jam si ata.
coja Eminem kte tekstin ta boj kenge..🦊😇

Nuk dua njerëz që dalin në protesta, por nuk dua as njerëz që ankohen, nuk dua kriminel afër vetes, por në vendin ku jetoj ka vetëm njerëz negativ. Besoj që një ditë, ndoshta në të ardhmen do lidhem me njerëz të ndershëm, punëtorë, vetbesues, që nuk kritikojnë qeverinë dhe sistemin por vetëm me ekzistencën e tyre kountribuojnë duke bërë vepra të mira për komunitetin. Një ditë, kurdo të jet ajo ditë, do jet dita e çlirimit nga hipokritët që më rrethojnë, dhe do rrethohem nga ata që do më japin guximin për të vazhduar një të nesërme.

Kur je rruges per te shkuar ne pune , perqendrohu tek rruga , jo tek puna. "

Me mire te shkosh te jetosh ne fshat..te rrises nja dy pula ..i lope..nje domate e nje kastravec .e te rrosh me minimumin e jeteses. pa presion nga te tera anet..jo procedura.jo ,ligje. Jo terci e verci..me njerez qe kerkojne qiqra ne hell

Po mendoj a t'iki ne palester dhe te vdes nga i nxehti apo t'perqafoj jastikun and call it a day?

Me mire te shkosh te jetosh ne fshat..te rrises nja dy pula ..i lope..nje domate e nje kastravec .e te rrosh me minimumin e jeteses. pa presion nga te tera anet..jo procedura.jo ,ligje. Jo terci e verci..me njerez qe kerkojne qiqra ne hell
Marya; ai që rrit lopët, pulat, kastravecin e kështu me radhë i thotë fëmijëve të tij që të bëjnë shkollën se do legenosen si prindërit. Kurse ti ke një punë të mirë dhe nuk e vlerëson. Merr më shumë lekë se ai në fshat. Ai në fshat ka halle të tjera; jo përmbytja, jo nuk shiten prodhimet. Kështu; çdo punë ka stresin e vet. Po ti ke punë të mirë, ndaj mbaje fortë punën që ke.

Nuk dua njerëz që dalin në protesta, por nuk dua as njerëz që ankohen, nuk dua kriminel afër vetes, por në vendin ku jetoj ka vetëm njerëz negativ. Besoj që një ditë, ndoshta në të ardhmen do lidhem me njerëz të ndershëm, punëtorë, vetbesues, që nuk kritikojnë qeverinë dhe sistemin por vetëm me ekzistencën e tyre kountribuojnë duke bërë vepra të mira për komunitetin. Një ditë, kurdo të jet ajo ditë, do jet dita e çlirimit nga hipokritët që më rrethojnë, dhe do rrethohem nga ata që do më japin guximin për të vazhduar një të nesërme.
Lidhu me modelin tim dhe sekonden e pare do fillosh te jetosh.

1782321610808.jpeg

Arrin ne nje faze ré jetes njeriu ..ku nuk do me azgje..vec qetesi mendore...
Jam rritur me buke e djath .. dhe kam qene me e lumtur

Arrin ne nje faze ré jetes njeriu ..ku nuk do me azgje..vec qetesi mendore...
Jam rritur me buke e djath .. dhe kam qene me e lumtur
Marya une e kam fshatin ketu ku jam. Kam mbjell plot domate e perime. Ja kungujt jane mbush me lule. Jane disa te tilla. Pula s’kam, por ka fqinja perballe. Si ne fshat ndihem.😜
IMG_0839.jpeg

Back