Pax-Deorum
Peace was never an option.
- Anëtar
- Jan 16, 2025
- Postime
- 13,766
- Pikët
- 113
Edhe te ume kte efekt kishte kur e pashe..@Pax-Deorum kjo notes e verdhe se ca me kujton nje anetar tjeter
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Edhe te ume kte efekt kishte kur e pashe..@Pax-Deorum kjo notes e verdhe se ca me kujton nje anetar tjeter
plus zjarretPo e ka kohen vere jemi, nja 2 muaj keshtu do jete
HmmmmmEdhe te ume kte efekt kishte kur e pashe..
Vjet filloi me vone me sa mbaj mend.Po e ka kohen vere jemi, nja 2 muaj keshtu do jete
Max 37 eshte normale per Tiranen ne 29 qershorVjet filloi me vone me sa mbaj mend.![]()
@Pax-Deorum kjo notes e verdhe se ca me kujton nje anetar tjeter
Edhe te ume kte efekt kishte kur e pashe..
po leri or njerzit ne hall te tyre se i mbyti lemza duke i kujtu ore e minute ?![]()

po clidhje kane kta me Rotshildet ?Trupellazgat te races origjinale thone se jan perendimor.
Ketu Perandori Lindjes i tregon arabeve Agia Sofin. Prifterinjt jan me plis. Shek 12-te.
View attachment 358329
@Pax-Deorum ti flet per sybajame.
Qe ku e ke nje sy rumbullak. Mu kshtu po me doken.
View attachment 358328
Skanon edhe posht kapeles ti.Po cthua o Petro! Shihja koken , me cepa!
Gjak shqipe e ilir thuj
Si kam skuqur asnjehere. Ketu ne forum e kam degjuar qe skuqen por harroj ta provoj.Paske pasuri
Pse si shkul lulet e kungullit ti mbushesh e ti skuqesh?!![]()
Trupellazgat te races origjinale thone se jan perendimor.
Ketu Perandori Lindjes i tregon arabeve Agia Sofin. Prifterinjt jan me plis. Shek 12-te.
View attachment 358329
Nuk e di pse nuk e pëlqej këtë njeri.