• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Mendime çasti...3

Last edited:
Po e mendoj seriozisht se Viçi i serbise ka dhene doreheqjen veç per te terhequr vemendjen ne Shqiperi...

Tashi une skom qef te prish "rolin", terezine, duke nez si cels seriozin kur karagjozi shet edhe fort madje...
Po hajt po e them nje gje si kohe protestash roseee

.....

I spy with my litle eye 👁
Q ka shume popull me libra neper duar nderkoh qe zhëllehen neper plazhe.
Ne pamje te pare duket wow! Ktu meverte ja vle te kalosh pushime. Por une si pushues po te hy ne google maps (hyni vet edhe shikoni) se sa librari publike ka ne Republiken e Shqiperise, do cuditeni...

Nejse se sdu me e zgjat, por kjo do ishte nje arsye per me dal personalisht ne proteste.
Eshe do dilja me kmish kollare e kostum por pa brek si simbol i Republikes tone "wifi" me satelite qe prodhojm analfabet funksional 😁

But like Mark said why worries...
Somtimes the wrong key is the right one. Time makes it better...

P.S
Per kte cels ghithnje jo per celsa papagall etj
🎼

Trupellazgat te races origjinale thone se jan perendimor.
Ketu Perandori Lindjes i tregon arabeve Agia Sofin. Prifterinjt jan me plis. Shek 12-te.

View attachment 358329

Plisi ka qene gjithmone pjese e bizantit ose sic quhej ne emrin e vertete rhomanoi ose roma e lindjes dhe madje romes te perndimit para se te bite nga ndytjet e gotheve visi /ostro dhe franket. Madje dhe guna qe u qute cape qe tipike romake e mesjetes dhe archaice. Kto kane qene veshjet madje me tipike

Vetem ju kijtoni se ka ardh nga turqit. Madje ne limdje Arabet veshjet i gjeten aty ose u imfluencuan bashke me turqit roma qe shtrire para dyndjeve arabe e turke ne lindje, dhe ato ne permdim ,shume influenca nga mesjeta nga kujtoni se i moren levizjet barbare? Arabet dhe turqit qene barabrare nomad, pa vende te ardhur qe influencuan nga vendet perreth qe kishin roma e lindjes dhe sassanidet.

Last edited:
Back