• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Menuja e ditës

Fotot nuk jane evidente sa i perket shijes te produktit qe eshte reklamuar , ngaqe behen vetem per estetike.
Në përgjithësi kështu është, por ka dhe raste që një foto tregon dhe shijen e ushqimit. Yoko psh bën dhe ushqime të shijshme e të përgatitura me estetikë, por dhe foto cilësore me telefonin e saj modern iPhone 19 Pro.

Në përgjithësi kështu është, por ka dhe raste që një foto tregon dhe shijen e ushqimit. Yoko psh bën dhe ushqime të shijshme e të përgatitura me estetikë, por dhe foto cilësore me telefonin e saj modern iPhone 19 Pro.
Me bere ta shoh c’version kam. Ky qenka 13 pro max, por ka raste qe bej edhe me cellin e punes qe eshte edhe me i vjeter. Lol

Kam pershtypjen se @YOKO me teper eshte e apasionuar tek fotot e gatimit , sesa eshte llupse , si @Bad_Teacher 😇

Back