Vanitas
V.I.P
Akoma nuk me eshte pergjigjur..sme behet te shkoj ne pune neser..keto dy jave kam punuar 92 ore...i need a break
View attachment 351556
Kapitalizmi shoqe! Ju shtrydh si limona e me lekët tuaja borgjezët pijnë limonada!
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Akoma nuk me eshte pergjigjur..sme behet te shkoj ne pune neser..keto dy jave kam punuar 92 ore...i need a break
View attachment 351556
Nga një catfisher në telegram. Kineze duket po qenka kot, mashtruese pa përvojë
Kohë më parë kam njohur a true master of deception. An Albanian one.
View attachment 351735View attachment 351736
Nuk është bot se e vazhdova me tej po tallja trapin. Po s'mund t'i postoj këtu. Në një moment u nxeh po bënte gabime ortografike, dhe shkruante fjalë të pistaEshte bot e jo person.![]()
Mos te ka dal ndonje nga kto te onlyfans ose nga kto scammersNuk është bot se e vazhdova me tej po tallja trapin. Po s'mund t'i postoj këtu. Në një moment u nxeh po bënte gabime ortografike, dhe shkruante fjalë të pista![]()
Scammer vari trapin është. Shkruajnë vazhdimisht të ndryshme.Mos te ka dal ndonje nga kto te onlyfans ose nga kto scammers![]()
PatjeterScammer vari trapin është. Shkruajnë vazhdimisht të ndryshme.
Ka shume mundesi eshte mashkull. Vjedhin fotot online.Nuk është bot se e vazhdova me tej po tallja trapin. Po s'mund t'i postoj këtu. Në një moment u nxeh po bënte gabime ortografike, dhe shkruante fjalë të pista![]()
Po ca kohe aman. Tall lesht ndonjëherë kur jam në humor.Ka shume mundesi eshte mashkull. Vjedhin fotot online.Une u bej bllok direkt. Une ofendohem biles. Si guxon te me shkruash mua per scam.
Keta i bejne copy/paste fjalet. Te njejtat lines perdorin te gjithe per te nisur biseden se as anglisht nuk dine mire. Mos u jep as 1 sec te kohes tende.
![]()
Tall leshte me nigerianet? Qejf i madh. lolPo ca kohe aman. Tall lesht ndonjëherë kur jam në humor.
5-10 min ndonjëherë rrallë, shumicës i bëj block.Tall leshte me nigerianet? Qejf i madh. lol
Ku ju vijne keto mesazhe ju?5-10 min ndonjëherë rrallë, shumicës i bëj block.
Në telegram.Ku ju vijne keto mesazhe ju?
Mu sme shkrun kush ne telegramNë telegram.
Nuk e di nga dreqin e gjejnë numrin e telefonit, sepse telegram punon me phone number.
Ndoshta ngaqë ke numër Shqipërie.Mu sme shkrun kush ne telegram
Në telegram.
Nuk e di nga dreqin e gjejnë numrin e telefonit, sepse telegram punon me phone number.
Po dihet ajo. Nuk ka siguri te larte sic ka whatsapp e disa app tjeraAs e dija qe ekzistonte ky app. lol Shiko cfare thuhet. Jo me kot te shkruajne kaq shume scammers.View attachment 351737
Është app i ngjashëm me Whatsapp. Por jo ekzakt i njëjtë.Cfare eshte telegrami?