• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Mesazhi i fundit qe keni marre..?

Nga një catfisher në telegram. Kineze duket po qenka kot, mashtruese pa përvojë 😂
Kohë më parë kam njohur a true master of deception. An Albanian one.

1000011352.png1000011354.png

Nuk është bot se e vazhdova me tej po tallja trapin. Po s'mund t'i postoj këtu. Në një moment u nxeh po bënte gabime ortografike, dhe shkruante fjalë të pista 😂
Mos te ka dal ndonje nga kto te onlyfans ose nga kto scammers 🤣

Nuk është bot se e vazhdova me tej po tallja trapin. Po s'mund t'i postoj këtu. Në një moment u nxeh po bënte gabime ortografike, dhe shkruante fjalë të pista 😂
Ka shume mundesi eshte mashkull. Vjedhin fotot online. 😁Une u bej bllok direkt. Une ofendohem biles. Si guxon te me shkruash mua per scam.👀 Keta i bejne copy/paste fjalet. Te njejtat lines perdorin te gjithe per te nisur biseden se as anglisht nuk dine mire. Mos u jep as 1 sec te kohes tende. :)

Ka shume mundesi eshte mashkull. Vjedhin fotot online. 😁Une u bej bllok direkt. Une ofendohem biles. Si guxon te me shkruash mua per scam.👀 Keta i bejne copy/paste fjalet. Te njejtat lines perdorin te gjithe per te nisur biseden se as anglisht nuk dine mire. Mos u jep as 1 sec te kohes tende. :)
Po ca kohe aman. Tall lesht ndonjëherë kur jam në humor.
Kesaj po i thoja, jam njeri i keq, jam vampir 😂

Në telegram.
Nuk e di nga dreqin e gjejnë numrin e telefonit, sepse telegram punon me phone number.
As e dija qe ekzistonte ky app. lol Shiko cfare thuhet. Jo me kot te shkruajne kaq shume scammers. 😁IMG_0057.jpeg

Back