• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Mixed Martial Arts (MMA)

IMG_3595.jpeg

BoxerSaul ÁlvarezTerence Crawford
NicknameCanelo
("Cinnamon")
Bud
HometownGuadalajara, Jalisco, MexicoOmaha, Nebraska, U.S.
Pre-fight record63–2–2 (39 KO)41–0 (31 KO)
Age35 years, 1 month37 years, 11 months
Height5 ft 7+1⁄2 in (1.71 m)5 ft 8 in (1.73 m)
Weight167.5 lb (76 kg)167.5 lb (76 kg)
StyleOrthodoxSouthpaw
RecognitionWBA (Super), WBC, IBF, WBO, The Ring and TBRBundisputedsuper middleweight Champion
The Ring No. 8 ranked pound-for-poundfighter
4-division world champion
WBA (Super)light middleweight champion
TBRB No. 2 ranked welterweight
The Ring No. 3 ranked pound-for-poundfighter
4-division world champion

Crawford duket shume inteligjent ne ring, dhe nga t'paktet zezak me kembe ne toke, i respekton kundershtaret, no trash talk, flet vetem me vepra ne ring.

Tani do kisha deshire te ngjiste weight class dhe te ndeshej me Bivol, ose Bivol te bente te kunderten, do ishte shume me interesante sesa nje rematch me Canelon.

Crawford duket shume inteligjent ne ring, dhe nga t'paktet zezak me kembe ne toke, i respekton kundershtaret, no trash talk, flet vetem me vepra ne ring.

Tani do kisha deshire te ngjiste weight class dhe te ndeshej me Bivol, ose Bivol te bente te kunderten, do ishte shume me interesante sesa nje rematch me Canelon.
Bivol eshte dyfishi i Crawford!
Edhe pse ne ndeshjen e 13Shtatorit Canelo ishte klm larg stilit tije,dhe menyren si ndeshet.
Me shume me ngjau si show.

Bivol eshte dyfishi i Crawford!
Edhe pse ne ndeshjen e 13Shtatorit Canelo ishte klm larg stilit tije,dhe menyren si ndeshet.
Me shume me ngjau si show.

Une se pashe ndeshjen, por pashe highlights, Canelo dukej shume dobet,larg atij Canelos qe jemi msu te shohim ne ring.

Ps.. Nje kuriozitet Dana White kishte humb $10 mln bast per fitoren e Canelos 😄

Gamer i cmend ai.
Jo s’ishte askund Canelo. Nqs mban mend Triple G ndeshje elite.

Me teper u cudita qe skishin comm Joe Rogan 😃
Une se pashe ndeshjen, por pashe highlights, Canelo dukej shume dobet,larg atij Canelos qe jemi msu te shohim ne ring.

Ps.. Nje kuriozitet Dana White kishte humb $10 mln bast per fitoren e Canelos 😄

Gamer i cmend ai.
Jo s’ishte askund Canelo. Nqs mban mend Triple G ndeshje elite.

Me teper u cudita qe skishin comm Joe Rogan 😃

Me Triple G kane qene ndeshje legjendare, per mu te 3 ndeshjet ishin barazim, nuk i ndaje dot, pamvarsisht se jurite ja dhane 2 fitore te kontestuara Canelos.

Pereira e ben KO Ankalaevin shume shpejt ne raundin e 1. Kjo duhet llogarit TKO?

1:1, por kjo TKO i jep avantazh Pereiras. Te shohim a do i jape rematch nese Ankalaev e kerkon.

Me qen realist ai cross-hook edhe e kapi keq, aty afer veshit eshte pike e dobet e cdonjerit, te trullos fare nese te godet ndokush. Mirepo, nuk ka justifikime ne kete sport, ndodhin kesi gjera.

Pereira e ben KO Ankalaevin shume shpejt ne raundin e 1. Kjo duhet llogarit TKO?

1:1, por kjo TKO i jep avantazh Pereiras. Te shohim a do i jape rematch nese Ankalaev e kerkon.

Me qen realist ai cross-hook edhe e kapi keq, aty afer veshit eshte pike e dobet e cdonjerit, te trullos fare nese te godet ndokush. Mirepo, nuk ka justifikime ne kete sport, ndodhin kesi gjera.

Ka fillu t'bie dalengadale kjo dinastia e Dagestanasve. Me shume mundesi do kete triologji se UFC kto emra i kane ngel laj thaj, ska superstars si dikur, ska cfare shet.

Ps..Fitoi dhe Ramiz Ibrahimaj.

E shpetoj sportin Pereira.
Gjithashtu edhe co-main event ishte i lezecem.
Por Jiri vs Rountree ishte fantastike.

@OldSport si e parashikon
Topuria vs Paddy?

Ndeshje shume e mir, nuk e di Mogli.

Paddy me duket i mire, mirepo nuk e di si do performoje ndaj Topurias, ky i fundit i ka kombinu dy artet marciale me efektive ne dispozicion: boks dhe wrestling, Paddy duket i mire ne BJJ, nuk rrezohet lehte.

Une them Topuria prap do fitoje, ama nuk do me vinte cudi nese Paddy fiton me ndonje submission.

Ti cka thu?

Paddy me duket i mire, mirepo nuk e di si do performoje ndaj Topurias, ky i fundit i ka kombinu dy artet marciale me efektive ne dispozicion: boks dhe wrestling, Paddy duket i mire ne BJJ, nuk rrezohet lehte.

Une them Topuria prap do fitoje, ama nuk do me vinte cudi nese Paddy fiton me ndonje submission.

Ti cka thu?
Paddy mduket me i fort, por dhe une mendoj qe fiton Topuria.

Ti cka thu?
Me pelqen Topuria por Paddy ne kujton Connor ne fillimet e veta. Edhe une mendoj qe fitoj Topuria me vendim gjyqtaresh.

Cuna!
Se ju vreni kshu gjonash....

Qeka DOBRO=PJETRI.

Back