Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !per at pune edhe @Pjer Thomas nuk tradheton kurre , packa se e provokojne shume bukuroshe te libraria..Edhe Tom Jones nje grua ka mbajtur me sa di une.![]()
ne jeten reale ata quheshin ;Deda me.zanen tek filmi
Rruge te bardha
..
Ka buzet dhe mjekren me te bukura se Monika. Edhe une per Madeleinen votoj. Lol
Shume me pelqen ky filmne jeten reale ata quheshin ;
Rikard Ljarja
Elida Cangonji
Te dyja jane te bukura. Bukuri natyrale e paster.Monika ka bukuri gegerie, Madeleine ka bukuri toskerie
Njera nga Prishtina, tjetra nga Saranda ose Fieri![]()
vetem ky film te pelqen nga filmat shqiptar ?Shume me pelqen ky film
me shume me provokojne zezaket, si duket iu pelqej, iu dukem si afrikan i bardheper at pune edhe @Pjer Thomas nuk tradheton kurre , packa se e provokojne shume bukuroshe te libraria..![]()
Te dyja jane te bukura. Bukuri natyrale e paster.
Eshte fantastik. Behet njesh me rolin.Keto jugoret kur te shikojne, sikur te bejne magji vallaj. Ate shikimin magjik ka ajo Madeleine
Ja edhe nje film fantastik nga Al Pacino & a true story
Keto jugoret kur te shikojne, sikur te bejne magji vallaj. Ate shikimin magjik ka ajo Madeleine
Ja edhe nje film fantastik nga Al Pacino & f...g true story
Po kjo po thuhet pak a shume qe monica eshte me seksi kurse madeleine eshte me e embel.Belucci eshte me seksi mendoj une. Lol
Ai qe do dali garant,do ta =RRASI.
Te gjitha filmat shqiptar te asaj kohe i adhurojvetem ky film te pelqen nga filmat shqiptar ?
nuk ke asnje tjeter ?..![]()
ah jo mor qerrata jo..me shume me provokojne zezaket, si duket iu pelqej, iu dukem si afrikan i bardhe![]()