Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !![]()
Duke filluar nga Antarktida, ekziston një mur gjigant akulli që rrethon Tokën në 360 gradë.
Vijon të qarkullojë pretendimi i jashtëzakonshëm se Toka rrethohet nga një mur gjigant akulli 45 metra të lartë, 80 mijë km të gjatë, me temperaturë mesatare -49 gradë celsius.
Është real Vault of Treasury. Çdo sekret mbahet aty … dhe dihet për kë ruhet.Po pse na i mbaj e sekret? E te duam nuk arratisemi dot.
Po pse na i mbaj e sekret? E te duam nuk arratisemi dot.
Kam kuptuar pothuajse gjithçka kur "kuptova" qe uji nuk lakohet
Është real Vault of Treasury. Çdo sekret mbahet aty … dhe dihet për kë ruhet.
Prandaj është rrethuar nga army më keq se Area 51?Nuk egzistojne gjera te tilla. Jane konspiracione te nje grupi te krishteresh sepse ashtu ju a thot bibla.
Cjan keto gjera keshtu qe lexojme?!
Traktati i Antartides ne mos gaboj i firmosur nga 58 shtete eshte krijuar pikerisht te mbroje ate murin rrethuesPrandaj është rrethuar nga army më keq se Area 51?
Aty jeton një advanced civilization dhe brënda rrethimit është GREEN. Muri është thjesht sa për të mbrojtur nga ne të tjerët që nuk jemi në listën e tyre.Po cfar sekreti mund te mbahet ne mes te akullit, dhe kush e mban. Please me keto gjera koti se e beni lemsh njerzimin kot me koti
Exactly!Traktati i Antartides ne mos gaboj i firmosur nga 58 shtete eshte krijuar pikerisht te mbroje ate murin rrethues![]()
Prandaj është rrethuar nga army më keq se Area 51?
Are you a Flat Earth enthusiast?Kam kuptuar pothuajse gjithçka kur "kuptova" qe uji nuk lakohet![]()
Kemi shume epiteteAre you a Flat Earth enthusiast?
Se ata thonë që nqs Toka është e rrumbullakët, si ka mundësi që Uji të Lakohet![]()