• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Muri i akullit” që rrethon tokën

Ky filmi pershkruan njerezit qe shikojne teori konspirative kudo.

Kuptim merr çdo gjë kur ka një Shpirt.

Negociata këtu është se Njeriu kaq primitiv ka Shpirt ~ Ndërsa ato Qënie kanë Fuqi shumë të madhe përderisa Makina e tyre ka benzinë. Ata janë Flesh and Mortor, por s’kanë Shpirt. Është tjetër lloj civilizimi, jo si ne. Në fakt ne jemi Imortal dhe ata Jo.
Hello shpjego cik me qarte.

Hello shpjego cik me qarte.
Le ta fillojmë me Djallin. Ai është i plotfuqishëm dhe ka çdo gjë në dizpozicion. Ai të jep çdo gjë që ti s’ke materialisht në shkëmbim për çfarë? SHPIRTIN.
Devil ka çdo gjë, përveç Shpirt. Jo s’ka shpirt në kuptimin se është i pamëshirshëm. S’ka Shpirt që të krijojë fushë electro-magnetike rreth tijë.

Pak a shumë edhe këto Qënie që jetojnë aty s’kanë Soul, no Emotions. Nuk janë njerëz primitivë si ne. Janë tjetër specie.

Nuk ka lidhje kjo teme me Kuranin, por me qe ti e solle kete Kuran ne arabisht do te thone "recito ose lexo". Do te lutesha shume fol per temen sa te duash kjo teme nuk ka lidhje me Kuranin.

Un jam jasht kesaj teme dhe nuk mund tja lejoj vetes te merem keto lloj tema.

Me vjen keq per ju me fantazit tuaja te pafundme qe nuk mund ti ndaloni dot.
Reagimi yt është më se i arsyeshëm dhe të kuptoj shumë mirë. 😊

Kuranin nuk ta solla kot, dua të them. Aspak për përçarje. Unë respektoj besimin tënd, ndërkohë as unë nuk jam Kristiane. Unë bazohem në shkencë dhe instrumenti im magjik është CALCULATOR

Qëllimi im i mirëfilltë është tek Anallogjia që deshja të bëja. Pra siç është verbatim Quran = Judgement Day, po ashtu është verbatim ato që fshihen mbrapa Murit të Akullt.

Nuk është presupozim kjo që them.
Është Science, Math, Physics and Phenomena …

Dhe te mendosh qe njerezit i kane rene tokes me anije, avion, automjete, rreth e perqark pa ndeshur pengesa me ice walls. lol Te mos flasim per GPS, satellitet, qe marrin imazhe te gjithe tokes.
Cfare fitojne me keto genjeshtra?
Po mendoja se e shohim murin kinez nga lartë, por jo këtë gjigantin e akullt? 🤓
Game of Thrones paska inspiruar më shumë se që e mendoja 😂

Po mendoja se e shohim murin kinez nga lartë, por jo këtë gjigantin e akullt? 🤓
Game of Thrones paska inspiruar më shumë se që e mendoja 😂
Muri Kinez nuk është për të mbrojtur kalanë nga brënda. E kundërta: U kanë vënë kufijë atyre instead. Pra i kanë rrethuar që të mos dalin jashtë. Njësoj siç rrethojnë një akrep

Pashë një video për këtë gjë dhe e shpjegonte shumë qartë arsyen.
Muri Kinez është old news … and overrated

Civilizimi përbrënda Akullit është Future, prandaj nuk lejohet filmimi nga lartë.

Si ke qënë zotrote? Long time no see …

Dale të të sheqeros me këtë melodi. 😘

• Kiss
Reactions: DUA
Qenka rikthyer Petrua ?
Se ai hap tema te tilla . Lol

Muri Kinez nuk është për të mbrojtur kalanë nga brënda. E kundërta: U kanë vënë kufijë atyre instead. Pra i kanë rrethuar që të mos dalin jashtë. Njësoj siç rrethojnë një akrep

Pashë një video për këtë gjë dhe e shpjegonte shumë qartë arsyen.
Muri Kinez është old news … and overrated

Civilizimi përbrënda Akullit është Future, prandaj nuk lejohet filmimi nga lartë.

Si ke qënë zotrote? Long time no see …

Dale të të sheqeros me këtë melodi. 😘

Let’s agree to disagree 🙂
Tani që u zhvilluam deri te IA paskemi zbuluar atë që dikush nuk na lejon? Nope.

Mirë unë e dashur, si ke qenë ti?
Vërtetë u bë kohë pa folur 🤗
Të përshëndes

@Mandi biri im i dashur, ç'jane keto budalliqe qe shkruan, toka nuk eshte e sheshte por glob/sfer, dhe akulli ndodhet ne polin e veriut dhe polin e jugut, dhe jo si mur siç thone konspiracionistet,
@Mandi sjell fakte këtu dhe jo gënjeshtra.

Po i kuptove, mirë. Në se jo, prapë mirë se tani të fillon stimulimi për të gjetur të vërtetën.
Ti nuk i rri Fluturës tek koka, që ta vërtetosh që ishte Krimb dhe u kthye në Flutur. Pra ti e pranon si të vërtetë këtë fenomen, jo se e vërtetove vetë dhe e pe me sytë e tu.

Kështu është dhe ky fenomen. Muri është bllokadë për gjithëkënd … prandaj nuk e provon dot të vërtetën.

Po qe se ti do kishnje një Satelit, atëhere do shikoje me sytë e tu çfarë bëhet aty.

Ata që kanë Leka për Satelit, kanë edhe leka që të rrethojnë atë të vërtetë me mur të akullt

Let’s agree to disagree 🙂
Tani që u zhvilluam deri te IA paskemi zbuluar atë që dikush nuk na lejon? Nope.

Mirë unë e dashur, si ke qenë ti?
Vërtetë u bë kohë pa folur 🤗
Të përshëndes
Nuk ka nevojë fare fare për AI.

Quhet Remote Viewing. 🍀

Te besosh teori ne ere kur ke faktet pafund eshte te jesh ne mohim te se vertetes. Te jetosh nje jete te genjeshter se realiteti nuk te pershtatet. Keshtu i shikoj une keta qe me shume binden me vizatime te trilluara se foto reale.

@Mandi sjell fakte këtu dhe jo gënjeshtra.

Po i kuptove, mirë. Në se jo, prapë mirë se tani të fillon stimulimi për të gjetur të vërtetën.
Ti nuk i rri Fluturës tek koka, që ta vërtetosh që ishte Krimb dhe u kthye në Flutur. Pra ti e pranon si të vërtetë këtë fenomen, jo se e vërtetove vetë dhe e pe me sytë e tu.

Kështu është dhe ky fenomen. Muri është bllokadë për gjithëkënd … prandaj nuk e provon dot të vërtetën.

Po qe se ti do kishnje një Satelit, atëhere do shikoje me sytë e tu çfarë bëhet aty.

Ata që kanë Leka për Satelit, kanë edhe leka që të rrethojnë atë të vërtetë me mur të akullt

Nuk thash se @Mandi sjell gënjeshtra (mos mi fut në gojë fjalët që nuk i them), por që unë besoj ndryshe nga disa të tjerë.

Me kaq e përfundoj 😉

Back